Završio burni životni period

Tabloidi su je brutalno razvlačili tijekom burnog razvoda od Cvitanovića pa se nakon svega povukla iz javnosti


100posto
16.03.2019.12:00
Tabloidi su je brutalno razvlačili tijekom burnog razvoda od Cvitanovića pa se nakon svega povukla iz javnosti
Foto: CROPIX

sažeto

Marija Cvitanović bila je na meti tabloida tijekom burnog razvoda pa se, kada je sve prošlo, povukla iz javnosti


100posto
16.03.2019.12:00

Dugo je nismo vidjeli, no Marija Cvitanović konačno se pojavila u javnosti. Imala je za to povod, naime, sudjelovala je na otvorenju zagrebačkog restorana Miki's. Među poznatim uzvanicima puno je pozornosti privukla stilistica i dizajnerica, bivša supruga nekadašnjeg reprezentativca Igora.

Rastali su se na turbulentan način, a kako je prestala biti njegova supruga, tako se Marija polako povlačila iz javnog života, očito ne videći potrebu da u istom sudjeluje bez pretjeranog povoda. Punila je stupce tijekom razvoda od Igora, puno aktivniji tabloidi tada su razvlačili bivši ljubavni par pa je Marija odlučila neko vrijeme živjeti iza zatvorenih vrata.

Oleg Moskaljov/Cropix

Poznato je da su nakon svega završili i na sudu zbog njegovog  duga od 30 tisuća eura prema Mariji, a kako su ranije dogovorili ugovorom. Presuđeno je u Marijinu korist, sud je zaključio da ugovor nije bio prividan, kako je nogometaš tvrdio.

Povukla se iz javnosti

Kad je u pitanju karijera, Cvitanović je posao krenula graditi kao stilistica i kostimografkinja pa je tako radila na serijama kao što su 'Ponos Ratkajevih' i 'Običnih ljudi', a povremeno je pisala i modne kolumne. Danas i dalje stilizira te usto dizajnira, i to radi odlično, posebno kad surađuje s Antonijom Šerić koja je s Marijom očito na istoj modnoj valnoj duljini.

Ranko Šuvar/Cropix

Poslije razvoda ljubila je Joška Ledića, mediji su pisali čak i o svadbi, no kasnijih informacija o odnosu para nije bilo. Povukla se i odlučila očito za medije pričati samo o poslu, kada to zahtjeva kolekcija ili novi angažman. Razumljiva je njezina odluka, prije desetak godina bila je zvijezda tabloida - i to mjesecima.

Promo

Igor Cvitanović

Marija Cvitanović

joško ledić

newsletter

Prijavite se na Newsletter