Svi ih vole

Mali princ George i njegova baka Elizabeta II na popisu najbolje odjevenih u Britaniji


Ines Madunić
02.08.2018.16:00
Mali princ George i njegova baka Elizabeta II na popisu najbolje odjevenih u Britaniji
Profimedia

sažeto

Iz kraljevske obitelji na popisu su još vojvotkinje Kate i Meghan te Camilla


Ines Madunić
02.08.2018.16:00

Izašla je tradicionalna lista najbolje odjevenih ljudi u Ujedinjenom Kraljevstvu koje svake godine objavljuje magazin Tatler, kultni fashion i lifestyle mjesečnik koji čita britanska visoka klasa. Popis je podijeljen na nekoliko kategorija, a ukupno se na njemu našlo 30 ljudi.

Zanimljvost je što je ove godine najmlađi na popisu petogodišnji princ George, a najstarija je njegova baka, kraljica Elizabeta II (92).

Getty Images

Princ je zapažen po tome što zbog tradicije stalno nosi kratke hlače s dugim čarapama te džemperima i košuljama, dok su kraljicu pohvalili zbog hrbabrog izbora boja i cvjetnih uzoraka.

Na popisu iz kraljevske obitelji su i vojvotkinje Kate, Meghan i Camilla, ali i lady Amelia Windsor, rođakinja princa Harryja.

Među najbolje odjevenima su i glazbenici Harry Styles i Dua Lipa, glumci Matt Smith i Daniel Kaluuya te glumica Lily James, a među dizajnerima našli su se Racil Chalhoub, Riccardo Tisci, Grace Wales Bonner, Stella McCartney i Jonathan Anderson.

Getty Images

Međunarodna odvjetnica Amal Clooney pohvaljena je zbog svoje razigranosti, dok su prvim damama mode proglašene Jerry Hall, Hon Daphne Guinness, Stella Tennant i Alison Loehnis.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter