Vraća se u Šibenik

Maksim Mrvica ponovno nastupa na najljepšoj pozornici Jadrana za odabranu publiku


100posto
09.05.2018.08:45
Maksim Mrvica ponovno nastupa na najljepšoj pozornici Jadrana za odabranu publiku
Promo

sažeto

Mrvica će izvesti svoja najpoznatija crossover djela iz cijele karijere


100posto
09.05.2018.08:45

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, pijanist Maksim Mrvica nakon 3 godine vraća se pred svoju omiljenu publiku rodnoga kraja, na jedinstvenu ljetnu pozornicu tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Publika će 14. srpnja u Šibeniku moći uživati u jedinstvenom nastupu našeg klavirskog virtuoza koji dolazi u pratnji svojeg benda s kojim dijeli velike svjetske pozornice.
Koncert na tvrđavi sv. Mihovila dio je Maksimove velike turneje kojom ujedno predstavlja svoj novi album New Silk Road, a sadrži više od 50 koncerata.

Promo

Turneja je počela u travnju s koncertom u Pragu, a nastavlja se kroz cijelu godinu sve do poznatih dvorana kao što su Sydney Opera House, Seoul Arts Center, Great Hall of the People u Pekingu i mnogih drugih.

Iznad mora ispod zvijezda, kako glasi slogan za savršeni ambijent ove pozornice, bit će neprocjenjivo čuti i vidjeti Maksima kako izvodi svoja najpoznatija crossover djela te premijernu izvedbu poznatog baleta Nutcracker, Gnossienne od Satiea, All Of Me od Johna Legenda, Clocks od Coldplay i drugih predivnih kompozicija sa svojeg posljednjeg albuma.

Ograničeni broj od 1000 ulaznica u prodaji je od 8. svibnja preko sustava Entrio, po cijeni od 190, 225, 265 i 290 kn.

Ovo je svakako koncert koji se ne propušta!

koncert

Šibenik

tvrđava Sv.Mihovila

Maksim Mrvica

newsletter

Prijavite se na Newsletter