Ubijaju nas u pojam

Ljudi, stanite na loptu, ne morate svaka tri sata objavljivati novu fotku na Instagramu


Ines Madunić
26.12.2018.20:30
Ljudi, stanite na loptu, ne morate svaka tri sata objavljivati novu fotku na Instagramu
Instagram

sažeto

Objavljeno prije 2 sata. Prije 6 sati. Prije 11 sati. Prije 17 sati. Prije 21 sat...


Ines Madunić
26.12.2018.20:30

Svi znamo onu jednu osobu koja živi na Instaigramu. Ubija u pojam fotkama svakih par sati, svaki put kad otvorite njihove storyje ima ih minimalno deset i apsolutno je nemoguće lajkati im sve što objave. Osim naših frendova postoje i slavni koji se ne mogu naobjavljivati na instaču.

To je ona ekipa koju svi žele pratiti, ali nakon dva dana više ne možete podnijeti to što su vam preuzeli feed pa ih samo unfollowate.

Jedna od njih je glumica i scenaristica Jelena Veljača. Njezin život estetski je kao stvoren za Instagram – možda i doslovno, no u to nećemo ulaziti – ali, preuzima feed svakog od svojih 35.000 plus pratitelja. U jednoj večeri objavi i po 3-4 fotke i super je što se tako dobro zabavlja, ali šo je previše – previše je.

Veljača je svojedobno bila prozivana jer objavljuje puno fotografija svoje kćeri, što je činjenica. Trogodišnjakinja je na svakoj drugoj fotografiji, a u te izbore nećemo ulaziti. Ipak, objavljivanje svakog kupanja djeteta, pa čak i prljave pelene zaista treba sačuvati za privatne grupne chatove. Nikoga ne zanima.

Doris Pinčić Rogoznica još je jedna od onih koje vole svaki svoj korak dijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Ona ima puno više fanova, čak 187.000, a po sadržaju koji je pun giveawayja i nagradnih natječaja, jasno je da preko Instagrama zarađuje. Ipak, moramo li vidjeti svaki put kad njezina beba jede? Vjerojatno ne.

 
 
 
View this post on Instagram

#SaturdayNightFever 😍

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on Oct 27, 2018 at 10:38am PDT

Nekad je Lana Jurčević bila pjevačica. Danas je influencerica. Skoro svaki dan na svom profilu objavi fotografiju, uglavnom je u nekom seksi, senzualnom izdanju ili pak iz teretane. U redu, Lana još uvijek nastupa, a odnedavno se bacila na posao s kozmetikom i ide joj dosta dobro, ali ponekad samo poželimo da se od njje malo odmorimo.

 
 
 
View this post on Instagram

#LanaKoncert 🎤 #LastNight Australia here we come ✈️ (Sydney 30.11., Melbourne 1.12.)

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on Nov 25, 2018 at 3:48am PST

Možda iduće godine.

Jelena Veljača

Lana Jurčević

instagram profil

Doris Pinčić Rogoznica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter