Fali joj novca ili prostora u ormaru?

Ljubila je nasljednika hrvatskog tajkuna, a onda sve navodno propalo zbog tenisača! Blogerica rasprodaje svoju odjeću i cipele - tvrde da je bankrotirala?


100posto
14.11.2019.15:00
Ljubila je nasljednika hrvatskog tajkuna, a onda sve navodno propalo zbog tenisača! Blogerica rasprodaje svoju odjeću i cipele - tvrde da je bankrotirala?
Foto: Instagram

sažeto

Zorana Jovanović rasprodaje dio svojih stvari, mediji u regiji pišu o financijskoj propasti mlade djevojke


100posto
14.11.2019.15:00

Bivša navodna djevojka poduzetnika Matea Šarića, beogradska blogerica Zorana Jovanović, rasprodaje svoju odjeću i cipele! Stoga su se tamošnji mediji raspisali o možebitnom financijskom krahu mlade žene. Nedavno se, naime, Zorannah pohvalila na YouTubeu kako je otvorila novi profil na Instagramu, a namijenjen ženama i muškarcima koji na stranici mogu gledati i kupovati njezine stvari. Svakodnevno Zorannah objavljuje fotografije i opise odjeće i obuće koju je nosila jednom ili nijednom.

Kupuje sve što joj se sviđa

Izbor je raznolik, ima skupe dizajnerske odjeće, ali i one namijenjene širokoj masi. Poznato je da je Jovanović velika ljubiteljica lijepih stvari pa ne čudi što ima i više nego dovoljno da može i prodavati. S druge strane, kolege iz susjedstva navode i da je Zorani teško kontrolirati se u shopingu pa kupi sve što joj se sviđa pa je tako moguće i da je bankrotirala.

Screenshot: Instagram

Raspad ljubavnog života?

Bio bi to nastavak teškog perioda kroz koji je Zorana prošla nakon prekida sa Šarićem, a potom i raspada navodne veze s tenisačom Damirom Džumhurom. Mateo ju je navodno ostavio čim je shvatio da blogerica šara. Sve je to, jasno, na razini trača jer Zorana o ljubavnom životu ne priča. Inače je najpoznatija blogerica s ovih prostora, jedna od prvih djevojaka koje su se ozbiljnije počele baviti društvenim mrežama. Napisala je i dvije knjige te proširila svoje blogersko carstvo i na kolekciju parfema.

 
 
 
View this post on Instagram

✨🕯🎰

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Nov 6, 2019 at 2:55am PST

Zorana Jovanović

mateo šarić

Zorannah

newsletter

Prijavite se na Newsletter