No Comment by vaša Ljubica

Ljubavnice uvijek dobro osigura, a suradnike tjera na 'bijeli sport'! Toliko je utjecajan da mu se svi u lice smješkaju, a iza leđa očima kolutaju


100posto
19.10.2018.10:55
Ljubavnice uvijek dobro osigura, a suradnike tjera na 'bijeli sport'! Toliko je utjecajan da mu se svi u lice smješkaju, a iza leđa očima kolutaju
Foto: iStock/Ilustracija

sažeto

Jedan od najutjecajnijih showbizera u Hrvatskoj konstruirao je tijekom godina iz sjene scenu kakvu danas znate


100posto
19.10.2018.10:55

Dragi moji,

Svi ga znate. Stalno je u medijima, poznato je lice, jedan od najutjecajnijih showbizera u Hrvatskoj. O njegovim eskapadama nećete čitati nigdje, no kuloari koji ga okružuju sve jako dobro znaju. Ljubavnica bezbroj, sebeljublje veliko, želja za priznanjem i divljenjem još veća. Pozitivne naslove o sebi obožava čitati, ne može se suzdržati pa njegova ljubav prema sebi ide do orgazmičkih razina.

Ljubavnice dobro osigura, a ni prijatelje ne zaboravlja

U javnosti posvećen otac i suprug, u tajnosti mijenja jednu za drugom. Doduše, ljubavnice dobro znaju iz kojeg izvora se napojiti i nijedna ne ostane kratkih rukava. Lakše je podnijeti govorkanja u uskim krugovima s kojom kunom u džepu. Odnosno 'chaneluši'. Možda njegovi maniri nisu najbolji, možda neće pisati sonete, ali će svakoj pomoći - da nađe posao, da ga zadrži, a ako ništa - barem da u sebe uloži. Neke se stvarno i zaljube, druge ga iskoriste - ali njega nije briga. Supruga možda i nije svega svjesna, otupljuje se kako zna i umije.

I sama se tim brakom okoristila pa nije nikakav problem nekad nešto i ne vidjeti, praviti se luda, podržati i šutjeti. Ima svakakvih, a najviše takvih uglednika kod nas. Doduše, lijepo je ljubavnice osigurati, posao im srediti, više ni takve 'gospode' nema svugdje.

Foto: iStock

Žena gleda i šuti, o njemu je ovisna

Kriza mu je u braku bila, nije supruga baš uvijek sve bespogovorno podnosila, no s vremenom se smirila. Kako su godine prolazile, učinila se ovisnom o njemu u svakom smislu pa je prestalo imati smisla svađati se, prijetiti, voljeti.

Nisu mu ljubavne afere nimalo strane, no onima koji ga okružuju to nimalo ne smeta. Okoristili su se poprilično svi njegovim imenom i utjecajem, a čak i kad ih to nervira, prate ga u stopu. Nekad poslove ugovara na večerama, nekad je tu i ručak u finijim restoranima, no onima koji ga 'žicaju' sve se isplati.

Ako treba s njim u rane sate i tenis zaigrati, nije problem. Za novac se isplati i prije pijetlova ustati, sve za višu svrhu. Kolutaju očima iznutra, smješkaju se izvana. Znate kako je, ipak je to bijeli sport. Za bogate.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

newsletter

Prijavite se na Newsletter