Propasti fatalnih ljubavi

Ljubavi počeli preljubom, seksali su se pred kamerama, a svađali i obračunavali izvan njih! Gorko su se kasnije zbog svega pokajali


Barbara Marinović
01.02.2019.19:30
Ljubavi počeli preljubom, seksali su se pred kamerama, a svađali i obračunavali izvan njih! Gorko su se kasnije zbog svega pokajali
Foto: CROPIX

sažeto

Ovi parovi veliku ljubavnu priču započeli su u reality programima, a iako su bili uvjereni da će potrajati, svi su na kraju pukli


Barbara Marinović
01.02.2019.19:30

Nikola Nemešević Nemeš o Marijani Kovačević više ne želi pričati, ne želi za nju čuti, dosta mu je i nje i reality showova. Epilog je to šekspirijanske ljubavi koja se dogodila u regionalnom reality showu kada je udana Marijana završila u vrućoj romansi s mlađahnim, slobodnim i ambicioznim Nikolom. Dok je muž plovio pučinom, Marijana se natjecala, usput i zaljubila, a turbulentna romansa bila je top tema u regiji. Zabranjena ljubav udane žene i majke te glazbenika, pritom Hrvatice i Srbina... Zaplet stoljeća zbog kojeg su producenti trljali ruke.

Marijana i Nemeš rekli si definitivno zbogom

Nisu ruke trljali članovi obitelji Kovačević i Nemešević. Nije im lako pala činjenica da će se Marijana razvesti, a nije ni Nikolinoj majci Nadi lako sjelo što će joj 'snajka' možebitno biti razvedena preljubnica. Obje obitelji teško su sve podnijele, a majke aktera tješile se neko vrijeme tableta za smirenje. Ipak, barem nakratko, u ovoj drami ljubav je pobijedila. Mirili su se i prekidali, a u konačnici su se odlučili i na malu svadbu u Istri. Ljubavna sreća nije dugo potrajala pa su u periodu između 2016. i 2017. godine Marijana i Nemeš jedno drugo rekli definitivno zbogom. Danas on pokušava i dalje lansirati glazbenu karijeru, a Marijana se navodno ponovno udala.

Ivo Ravlic / CROPIX

Romano bez Marine ne može, no ona je neumoljiva

Prekid s Marinom Raguž teško je podnio Romano Obilinović, pobjednik Big Brothera i bivši nogometaš. Slao joj je putem Instagrama javne pozive da mu se vrati, da se javi, da bez nje, sirotan, ne može ni piti. Manekenka to nije mogla podnijeti, njegovo alkoholiziranje smetalo joj je i tijekom njihove reality veze, a pogotovo u vanjskom svijetu. I ova je veza počela preljubom, Marina je s Romanom prevarila svog tadašnjeg zaručnika Sašu Muheka. Po izlasku iz showa odselila se iz stana koji je dijelila sa Sašom te se neko vrijeme doselila u Romanov Split. Činilo se da će romansa krenuti dobrim putem, zbog Marine je malo usporio i s alkoholom.

Ante Cizmic / CROPIX

No, nije uspjelo, strastveni odnos je završio, a ona se onda vratila manekenstvu i svom starom životu. Djelomični problem u vezi je stvorila i njena želja da u Istanbulu radi na angažmanima. Obilinović nije htio, kako je rekao, sjediti u kafiću, čekati Marinu i moliti Boga da ga netko bombom ne raznese. Nakon toga su se nakratko ponovno pomirili, no turbulentni odnos su zasad završili. Ona je kasnije objasnila da nije željela biti njegov rob i čekati da joj padne milost s neba, a on je u konačnici odlučio o detaljima prekida šutjeti i ostati gospodin. Hoće li njihov odnos imati svoj nastavak, ostaje vidjeti.

Barbara Tomislava optužila za nasilje

Iako se činilo da bi njihova priča mogla imati lijep epilog, završila je jako ružno. U Farmi su se zaljubili Barbara Peterčić i Tomislav Crnčević. Ljubavna veza se razvila pred kamerama, i to toliko da su se pred istima i zaručili. Na kraju je sve završilo javnim prozivkama i na sudu. Tomislav je navodno Barbaru fizički napao, a ona ga je za to i prijavila pa je zaradio prekršajnu prijavu. Nakon svega, reality zvijezda rekla je da joj je Tomislav razbio arkadu. S druge strane, Tomislav je negirao optužbe, rekavši da je bio žrtva nje i njezine obitelji. Danas se sve stišalo, Barbara je smršavjela, pokrenula tvrtku s roditeljima te je pronašla novog dečka. Sa životom je nastavio i Tomislav.

Foto: Facebook

Marina Raguž

Romano Obilinović

Marijana Kovačević

Nemeš Nemešević

Barbara Peterčić

Tomislav Crnčević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter