Nikad nije kasno

Ljubav su pronašli u zrelim godinama! Levaj je u 73. oženio srednjoškolsku ljubav, a Ungar sve šokirao 42 godine mlađom Sarom!


Barbara Marinović
25.01.2019.19:30
Ljubav su pronašli u zrelim godinama! Levaj je u 73. oženio srednjoškolsku ljubav, a Ungar sve šokirao 42 godine mlađom Sarom!
Foto: CROPIX/Facebook

sažeto

Za ljubav nikad nije kasno, ovi ljudi su pravi primjer


Barbara Marinović
25.01.2019.19:30

Ljubav ne pita za ni za mjesto, ni za vrijeme, a ni za godine. Dok neki ljubav života pronađu u ranim dvadesetima, drugima se sreća nasmiješi desetljećima kasnije. Lijepe životne priče koje dokazuju da nikada nije kasno, dogodile su se i nekim poznatim Hrvatima.

Među njima svakako je gospodin Otokar Levaj. Treći brak sklopio je sa svojom starom srednjoškolskom ljubavi u Americi. Medicinska sestra Dunja Bedenko bila je davnih dana Otokarova ljubav, a onda ga je na svadbu motivirala u 73. godini. Svadbeno slavlje upriličili su u društvu najbližih članova obitelji i prijatelja u jednom restoranu. Tijekom mladosti godinu dana su Otokar i Dunja proveli u vezi, a kasnije su prekinuli. Razišli su im se putovi, ona je diplomirala kemiju, a on glumu. Godinama kasnije, poslije brakova i djece, stiglo je vrijeme i za njih dvoje. Dunja je Otokaru treća sreća.

Otokar Levaj/Facebook

Treća bračna sreća za Željka Bebeka stigla je u 56. godini, kada je oženio tada 22-godišnju Ružicu. Ona je, tvrdio je tada glazbenik, ljubav njegovog života. Unatoč razlici u godinama, zaljubili su se te njihov sretan brak traje do danas.

CROPIX

Frano Lasić fatalan je bio za mnoge žene, a tako i za 30 godina mlađu stilisticu. U dobi od 60 godina, glumac je u braku ušao po četvrti put. Iako su ih pratili komentari o razlici u godinama, ni jedno ni drugo nisu se na to obazirali, već su odlučili u vezi uživati. Danas isto čine i u braku.

Foto: Instagram/CROPIX

Legendarni glazbenik Miro Ungar također je u braku ušao po četvrti put, i to u dobi od 71 godinu. Oženio je tada 42 godine mlađu Saru. Svadbu su imali na Havajima. Iako su mnogi kritično gledali na njihovo vjenčanje, Sara i Miro traju i danas.

CROPIX

Ljubav je u 67. godini pronašao i Ivica Propadalo, oženivši nedavno 28 godina mlađu Draganu Todorović. Ljubavna priča im je počela u Beogradu, gdje su se upoznali, a prije svadbe u vezi su proveli šest godina. Dragana je njegova druga supruga, prvi brak s uglednom liječnicom završio je puno prije negoli je upoznao mladu Beograđanku, a u tom braku dobio je dvoje djece - sina i kćer.

Foto: CROPIX

Željko Bebek

Frano Lasić

Ivica Propadalo

Otokar Levaj

Miro Ungar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter