Ljubavna priča Bojane i Enesa

Ljubav se rodila na kazališnim daskama i to su dugo tajili: 'Zazirala sam od te pomisli, ali onda sam se ludo zaljubila baš u njega'


Ines Madunić
19.05.2019.12:00
Ljubav se rodila na kazališnim daskama i to su dugo tajili: 'Zazirala sam od te pomisli, ali onda sam se ludo zaljubila baš u njega'
Srđan Vrančić/Cropix

sažeto

Glumački par u braku je 13 godina, imaju dvoje djece i ne vole otkrivati puno o intimi


Ines Madunić
19.05.2019.12:00

Danas su jedan od najstabilnijih i najljepših parova na cijeloj sceni, a ljubav između Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića rodila se na kazališnim daskama. Zajedno su pripremali predstavu "Popcorn" i - dogodilo se.

Svoju vezu neko su vrijeme tajili jer nisu htjeli da se u ranim fazama o njima piše. Bilo je to 2003. godine.

Šest godina prije Bojana je prekinula brak s Borisom Novkovićem.

Novinari su se, naravno, zainteresirali za njih dvoje jer počelo se pričati da su u vezi. Saznalo se da je to istina tek kad je Enes na jedan upit odgovorio tako da ne bi ništa komentirao jer mora pitati Bojanu, koja je bila pored njega.

Ubrzo su počeli živjeti zajedno, a nakon dvije godine saznalo se da je Bojana trudna nakon što je odustala od uloga u sapunici "Ljubav u zaleđu" i sitcomu "Naša mala klinika".

Vjenčanje, daleko od očiju javnosti, bilo je početkom 2006. godine , a slavilo se u klubu u Zagrebu s velikim brojem njihovim glumačkih kolega i kolegica. Svirao je Cubismo, a na slavlju je bilo dvjestotinjak uzvanika.

Arhiva Cropix

Dva mjeseca kasnije rodio se sin Raul, a četiri godine kasnije dobili su i kćer Zoe.

Godinama su bili it glumački par i novinari su ih opsjedali. Ekskluzivne fotografije kćeri Zoe prodali su jednom tabloidu za iznos Bojanine godišnje plaće, a novac su zatim donirali rodilištu bolnice Sveti Duh, u kojem je glumica rodila oba puta.

"Kad bih znala formulu dobrog braka, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom", rekla je Bojana.

Foto: Ranko Suvar/CROPIX

Par obožava putovati i s djecom istražuju europske gradove, a iako nije planirala završiti u braku s glumcem, Bojana kaže kako se taj strah pokazao neosnovanim.

"Nebrojeno puta mi je dao sjajne savjete. Glumački posao nije nešto što ostavite na filmskom setu ili iza vrata kazališne dvorane, to je posao koji živite svakodnevno, proučavajući prolaznike, čitajući knjigu koja nema veze s tekstom koji radite trenutno. Stvarati ulogu kompleksan je posao promišljanja, od toga kako lik hoda, govori i zašto. Tako da je divno imati sugovornika koji te razumije i podržava", rekla je Bojana.

ljubavni par

glumci

ljubavna priča

Bojana Gregorić Vejzović

Enes Vejzović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter