Svadba na otoku

Ljubav otkrivena strasnim poljupcima u Grčkoj! Sanaderova mlađa kći okrunit će dugogodišnju ljubav s poduzetnikom


100posto
22.05.2019.17:00
Ljubav otkrivena strasnim poljupcima u Grčkoj! Sanaderova mlađa kći okrunit će dugogodišnju ljubav s poduzetnikom
Foto: Josip Moler / CROPIX

sažeto

Bruna Sanader zaljubila se u Vedrana Vukadinovića prije skoro deset godina... Njihovo poznanstvo seže iz srednjoškolskih dana


100posto
22.05.2019.17:00

Mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera udaje se u subotu na Hvaru. Informacija je to koju je Jutarnjem listu potvrdila Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković. Svadbi je želio prisustvovati i Sanader, no zbog činjenice da bi na moralo pratiti najmanje troje pravosudnih policajaca, odustao je od mogućnosti da od suda zatraži izlazak i napusti nakratko pritvor u Remetincu.

Otkrivena je tako informacija o svadbi mlade liječnice, koja će se s Vedranom Vukadinovićem vjenčati na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Par će doći iz Münchena gdje žive već nekoliko godina. Ljubavna priča para odavno privlači pozornost, no samozatajna Bruna nastojala je što više sačuvati svoju privatnost. Tijekom studiranja isticala se akademskim postignućima.

Foto: Sandra Šimunovic / CROPIX

Ljubav otkrivena poljupcima u Grčkoj

Vedran i Bruna upoznali su se u zagrebačkoj IV. gimnaziji, a tijekom studiranja otkriveno je da su u vezi. Ona je tada studirala medicinu, Vedran ekonomiju, a ljubav je otkrivena kada su ih fotografirali kako razmjenjuju strasne poljupce tijekom studentskog putovanja u Grčku. Njihova ljubav preživjela je turbulentna vremena za Brunu i njezinu obitelj, a mir su našli u spomenutoj Njemačkoj. Tamo Vedran gradi privatni biznis, a ona je otišla na specijalizaciju za koju je dobila i stipendiju.

Dok se Bruna usmjerila na medicinu i život u privatnosti, Petra Sanader studirala je Akademiju, pokazala velike glumačke ambicije te u konačnici otišla u Ameriku studirati. Tamo ju je pratio i njezin bivši dečko Andrej Dojkić, danas poznati hrvatski glumac. U međuvremenu su Petra i Andrej prekinuli, a otad se o njezinoj privatnosti malo zna.

Foto: Josip Moler / CROPIX

Petra Sanader

Bruna Sanader

vedran vukadinović

newsletter

Prijavite se na Newsletter