Očekuje se spektakl

Ljetnu festivalsku sezonu zatvara Urban fest Osijek, zasad najavljena dva najjača domaća repera


100posto
06.08.2019.10:25
Ljetnu festivalsku sezonu zatvara Urban fest Osijek, zasad najavljena dva najjača domaća repera
Filip Bušić

sažeto

Sredinom rujna u Katakombe na lijevoj obali Drave stižu Kandžija i Vojko, a uskoro očekujemo i nove najave za Urban fest Osijek


100posto
06.08.2019.10:25

Urban fest Osijek se vraća u grad, poput Lessi nakon godina lutanja, smirio se te kao i protekle dvije godine, odlučan je zabaviti vas sve više nego ikad prije. Prošlogodišnji termin pokazao se sjajan za završetak ljetne sezone i ublažavanje stresa koji donosi povratak intenzivnijim radnim navikama, stoga si rezervirajte sredinu rujna, točnije 13. i 14.9. i sletite kod Katakombi na Lijevoj obali Drave.

Organizaciju festivala još jednom će provesti Kreativna agencija Adverta s ciljem da se nadmaši prošlogodišnja posjeta, proširi još bolji glas o sjajnom festivalu i najvažnije, da se publika nezaboravno provede. Publika je ono što pokreče, piše i realizira svaku dobru priču, pa tako i priču o Urban fest Osijeku, velikom open air festivalu urbane glazbe koji će kroz dva dana ugostiti mnoga velika koncertna, ali i klupska imena.

Cilj festivala je širenje urbane kulture, supkulture, povezivanje publike sa scenom i obrnuto.

Uz bendove, publika će imati priliku uživati u ponajboljim DJ-ima iz regije, ali i šire. Konceptualno posložena priča ima odlomke koji će zadovoljiti niz generacija koji su odrasli ili odrastaju uz aktualne glazbene trendove koji nisu nužno dio mainstream scene.

Maneken s izraženom crtom za liriku i najpoznatiji slavonski rimokatolik uz svoje Gole Žene zakuhat će izvanredno koncertno iskustvo koje će vas sve dobro zagrijati, preznojiti i izuti iz cipela. Uz nježne dodire Kandžijinog ritma i stiha, dođite stvarati zajedničku priču na Urban Fest Osijek 2019.

Iz splitskog đira leđero bez dlake na jeziku, Vojko V dolazi na Urban Fest Osijek 2019. prodrmat sve Osječane i šire ispaljivanjem netipičnih rep stihova krcatih humorom koji su postali popularniji od Ultre. Pripremite se na lansiranje nesvakidašnjih bitova, zovite čovika, susjeda, mater – Vojko V zna što radi.

glazbeni festival

Vojko Vrućina

Kandžija i Gole žene

Urban fest Osijek

newsletter

Prijavite se na Newsletter