Sestra slavnog sportaša

Voditeljica s HRT-a naglo i potpuno je nestala s televizijskih ekrana! Graciozno se nosila čak i s ogromnim skandalom koji ju je snašao


100posto
22.09.2019.11:00
Voditeljica s HRT-a naglo i potpuno je nestala s televizijskih ekrana! Graciozno se nosila čak i s ogromnim skandalom koji ju je snašao
Foto: Arhiva, Biljana Gaurina/CROPIX

sažeto

Tihana Zrnić pokrenula je vlastiti posao te je ponosna i sretna vlasnica privatnog posla i majka dvije djevojčice. S bivšim suprugom danas je u sjajnim odnosima


100posto
22.09.2019.11:00

Javnosti je postala poznata kada je prije 20 godina osvojila titulu Miss Zagreba, a potom postala i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. Tihana Zrnić brzo je osvojila i ljude pred malim ekranima, vrlo je brzo nakon uspjeha na izborima ljepote postala i voditeljica. I to uspješna, obožavali su je gledatelji jer je osim ljepote imala i šarma koji je plijenio putem televizijskih ekrana. Ipak, javni posao i život u medijima brzo je Tihana napustila.

Novi početak i novi posao

Sestra nekadašnjeg rukomentog reprezentativca Vedrana Zrnića danas se bavi potpuno drugačijim poslom, bavi se dnevnim iznajmljivanjem i to je silno veseli. U stalnom je kontaktu i dodiru s ljudima, a posao namjerava širiti. Barem je tako otkrila početkom godine u intervjuu za Gloriju. 'Koristim uobičajene platforme za pronalaženje gostiju, nema tu velike filozofije. Sve je poznato i transparentno. U nekom omjeru imam podjednako stranih i domaćih gostiju. Birokracija u tom pogledu je jednostavna i nema odugovlačenja.  Trudim se svakim detaljom udovoljiti  gostu u svim mogućim segmentima tog poslovanja', otkrila je tada Tihana.

Foto: CROPIX

Sportske emisije obožavala je raditi

Posao je to za koji je dobila savjete od svog brata i njegove supruge Lane pa je pomoću njih lakše i brže uplovila u novu sferu svog zanimanja. Sve sama vodi i održava te je oko toga silno strastvena. Sjećanja na HRT lijepa su i s nostalgijom Tihana gleda na sportske emisije koje je radila. Njih je najviše voljela. 'Radila sam HRT-u kada je to bio dominantan i moćan mediji, danas vise nije. Druge platforme su preuzele primat. Bilo je puno posla na TV-u i izvan njega. Puno se ulagalo u marketing, oglašavanje, snimala sam mnoge kampanje i reklame, odrađivala evenate. S nostalgijom se sjećam sportskih emisija u kojima sam radila jer mi je to najviše ležalo i u tome sam najviše uživala jer volim sve vezano za sport jer sam i sama sportski tip'.

Foto: Arhiva/CROPIX

Skandal i privatna sreća godinama kasnije

Poslovnu sreću pronašla je bez prevelikih problema, no onu privatnu još uvijek nije, barem ne koliko je javnosti poznato. S bivšim suprugom Tomislavom Ivkovićem razvela se u tišini i javnost je za to doznala tek godinama kasnije. Tijekom veze i braka postali su roditelji dvije djevojčice pa su i danas u brizi oko njih složni i jedinstveni. Kada su se upoznali, našli su se u centru skandala jer je Ivković u isto vrijeme čekao dijete s Tihaninom kolegicom Karmelom Vukov Colić, no uspjeli su i tešku fazu sve troje preboljeti te nastaviti dalje.

Otad su Tomislav i Tihana odlučili živjeti samozatajno pa u tome leži dio objašnjenja tajnovitosti njihovog razvoda. 'Rastavu morate prihvatiti najprije vi sami ako želite okrenut novu stranicu. To je kao osobni bankrot. Samo se hrabri ustaju iz pepela, nema dobitka bez poraza. Hrabro dalje je jedini put za mene...', rekla je kada je upitana da komentira razvod. Sretna je danas Tihana kao majka, bivša supruga i poduzetnica. Daleko je dogurala od nasmijane djevojke koja je osvajala titule ljepote i dokazala da je više od lijepog lica.

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

tihana zrnić

newsletter

Prijavite se na Newsletter