Strah za zdravlje

Liječnik ju je prestrašio riječima i mogućim scenarijem! Najpoznatija Loto djevojka Jugoslavije boji se za budućnost


100posto
05.06.2019.19:30
Liječnik ju je prestrašio riječima i mogućim scenarijem! Najpoznatija Loto djevojka Jugoslavije boji se za budućnost
Foto: Matija Kokovic / presnimka

100posto
05.06.2019.19:30

Zdravlje najpoznatije Loto djevojke na ovim prostorima, Suzane Mančić, ugroženo je zbog povišenog kolesterola. Ni genetski nije najsretnija, svjesna je, priča za medije, da vuče loše gene. Svi Mančići otišli su zbog kardiovaskularnih problema, njen otac je preživio tri infarkta, operaciju srčane aorte i niz zdravstvenih kriza. 'Umro je napunivši 70 godina, organizam mu je bio star kao da mu je 90', rekla je voditeljica.

Pred svojim je očima, nastavlja, gledala primjer kako se ne treba stresirati i nervirati. Ipak, svjesna je Suzana da se od briga i stresa ne može pobjeći. 'Ja se bavim slobodnom profesijom pa mogu sebi reći da moram odmoriti. Ima dana kada otkažem svoje obaveze jer se ne osjećam sposobnom, padne mi energija', dodala je legendarna Suzana.

Ivan Kuharic / CROPIX

Nije pušačica, alkoholičarka niti narkomanka, dodaje, nema poroka, a u životu uživa umjereno. Priznala je da ima povišen kolesterol te ga redovito kontrolira. To je zasad jedino što je muči, a probleme je otkrila slučajnim pregledom. Liječnik joj je rekao da ima povišen kolesterol, a njoj je bilo neobično što ne osjeća nikakve tegobe. 'Nećete ni osjećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlagirati', nastavio je liječnik s upozorenjem koje je voditeljica ozbiljno shvatila.

Suzana Mančić

newsletter

Prijavite se na Newsletter