Jedna od najradišnijih domaćih političarki

Liječnica je već godinama u sretnom braku, obožava šivati i kuhati, a zasukat će rukave i kad treba farbati!


Barbara Marinović
12.02.2019.17:00
Liječnica je već godinama u sretnom braku, obožava šivati i kuhati, a zasukat će rukave i kad treba farbati!
Foto: CROPIX/Instagram

sažeto

Borzan se žestoko borila za prava zemalja istočne i jugoistočne Europe po pitanju kvalitete hrane i kućanskih proizvoda, a koji su u zapadnoj Europi znatno kvalitetniji. Izborila je i veliku pobjedu za hrvatske bebe


Barbara Marinović
12.02.2019.17:00

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan privukla je pozornost na predstavljanju projekta za sufinanciranje ugradnje dizala u višeetažne stambene građevine iz fondova EU. Širokim osmijehom Borzan je prezentirala projekt u društvu Želimira Manenice. Poznata je u Hrvatskoj i njezina borba za kvalitetniju hranu i proizvode koji stižu u područje istočne i jugoistočne Europe, a koja je mahom lošije kvalitete od one u zapadnim zemljama Europe. Takva razlika može biti kobna i po zdravlje potrošača koji takvu hranu konzumiraju.

Doživjela je veliki uspjeh u borbi za građane Europe. Pet godina je radila na temi, a nakon njezinog izvještaja iz Hrvatske se povukla dječja hrana niže kvalitete.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Obožava kuhati, šivati i farbati te vrijeme provoditi uz obitelj

Riječi gospođe Borzan dodatnu težinu imaju time što se ne radi samo o političarki, već i liječnici. Medicinski fakultet završila je u rodnom Osijeku, gdje je i radila prije negoli se potpuno predala politici. U istom poslu je i njezin suprug, Vladimir, gastroenterolog u KBC-u Osijek. Tijekom dugogodišnjeg braka dobili su i dva sina. Prema vlastitim riječima, Biljana je najsretnija kada vrijeme provodi sa svojom obitelji.

Osim toga, za sebe će reći da je umjetnički tip osobe, voli čitati, slikati, a nekad zna i sama sebi zna nešto i šivati. Tepa se Biljani često kao jednoj od najzgodnijih domaćih političarki, a vole je i zbog skromnosti. Od šivaće mašine, prefarbavanja radijatora do nakuhavanja sarmi i čvaraka - slobodno vrijeme provodi u aktivnostima koje je opuštaju i vesele.

 
 
 
View this post on Instagram

Dom zdravlja Osijek 👩‍⚕️ #tb

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on Nov 11, 2018 at 7:40am PST

Biljana Borzan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter