Vitalnost crpe iz mlađih partnerica

Lidija je uz Mišu u dobru i zlu, a Propadalo i Dragana sretni unatoč razlici od skoro 30 godina


Barbara Marinović
21.03.2019.14:30
Lidija je uz Mišu u dobru i zlu, a Propadalo i Dragana sretni unatoč razlici od skoro 30 godina
Foto: CROPIX

sažeto

Postoje parovi čijoj ljubavi godine nisu mogle ništa...


Barbara Marinović
21.03.2019.14:30

Stariji muškarci i mlađe žene već godinama su atraktivna tema lokalnih tračeva, dokonih rasprava, ali i kolumni i socioloških istraživanja. Što to privlači mlađahne djevojke na ljubavnu priču sa starijim, zrelijim muškarcima? Zbog čega imamo sve više primjera privlačnosti među ljudima koji generacijski sigurno jedno drugom ne pripadaju? Svatko ima svoj, individualni odgovor na to pitanje. Nekima je jednostavno ljubav stigla prirodno i godine s tim nemaju ništa. Slijedili su naši legendarni glazbenici primjer svojih svjetski poznatih kolega.

Bebek i Ružica već su 17 godina u braku

Takav primjer svakako su Željko Bebek i njegova supruga Ružica. Upoznali su se kada mu je kao obožavateljica stigla na koncert, a razlika u godinama nije ih spriječila da postanu ljubavni i životni partneri. Iako se činilo da njihova veza možda neće trajati - sve su demantirali. U braku su od 2002. godine, već 17 godina sretno su vezani, dobili su dvoje djece zajedno, a u svakom zajedničkom trenutku istinski uživaju.

CROPIX

Mišo i Lidija zajedno u dobru i zlu

Ljubavnu sreću s 32 godine mlađom ženom našao je i legendarni Mate Mišo Kovač. Lidija je njegova treća supruga, a također su se vjenčali prije 17 godina - i to nakon četiri godine veze. Otkrili su svojedobno da su se vjenčali tako što su jedno poslijepodne ušli u matični ured. Bilo je to to. Najveća mu je Lidija podrška bila i u najtežim danima - i ostalo je tako do danas.

Foto: CROPIX

Vlado i Ana skladni i u prijateljskim odnosima

Gotovo 30 godina dijelilo je bivše supružnike Vladu Kalembera i Anu Rucner. Dvije godine proveli su u vezi, a onda se vjenčali i dobili sina. Dok su bili zajedno, ostavljali su dojam zadovoljnog i sretnog para, a godine im nisu bile nikakva prepreka. Iako su se razveli, i danas su u prijateljskim odnosima, zajedno slave važne datume i posvećeni su svom sinu.

Srđan Vrančić/Cropix

Miro i Sara apsolutni rekorderi

Apsolutni rekord i danas drži Miro Ungar koji je od supruge Sare stariji čak 42 godine. Upoznao ju je kada je već iza sebe imao bogato životno iskustvo, troje djece i troje unučadi, no to ga nije pokolebalo da uz Saru pronađe životnu sreću. Donijela mu je veza s njom nove interese, učinila ga vitalnijim i agilnijim i nije se obazirao na zlobne komentare pa su se vjenčali prije 10 godina. Tada je on imao 71 godinu, a Sara tek 29. Svadbu su upriličili na Havajima kako bi izbjegli medije. Brak traje i danas, deset godina kasnije.

CROPIX

Propadalo i Dragana zajedno su dulji niz godina

Poznati glazbenik, scenograf i umjetnik Ivica Propadalo oženio je svoju djevojku 28 godina mlađu djevojku Draganu u jesen 2017. godine. Slavlje su upriličili u zagrebačkoj Mimari, a okupili su oko 150 gostiju te članove obitelji. Prije negoli su se odlučili na brak, u vezi su proveli šest godina.

Foto: CROPIX

Ana Rucner

Željko Bebek

Vlado Kalember

Mate Mišo Kovač

Miro Ungar

Ivica Propadalo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter