Što čeka naše zvijezde?

'Lidija Bačić planirat će vječni zavjet na jednom otoku, a Rozga će napraviti veliki zaokret i zaljubiti se u osobu iz snova!'


Barbara Marinović
28.12.2018.10:30
'Lidija Bačić planirat će vječni zavjet na jednom otoku, a Rozga će napraviti veliki zaokret i zaljubiti se u osobu iz snova!'
Foto: CROPIX

sažeto

Vjerovali ili ne u predviđanja, uvijek ih je zabavno pročitati


Barbara Marinović
28.12.2018.10:30

Severina će se izdići iz svih problema kao feniks, a Jelena Rozga okrenut će život za 180 stupnjeva. Nataša Janjić uživat će u obiteljskoj idili, a Zrinka Cvitešić živjeti kao princeza. Sukus je to predviđanja Vere Čudine za 2019. godinu. Poznata mentalna parapsihologinja za 100posto predvidjela je što čeka u sljedećoj godini poznate Hrvatice. Evo što kaže Vera u našem tekstu, koji je zabavnog karaktera!

Severina će iduće godine pasti na koljena i uzdići se iz pepela

U poslovnom smislu vrh i dalje ostaje mjesto na kojem sjedi, ali joj predstoji i određeni fijasko zbog vrlo zavidnog neprijatelja čiji cilj će biti ostvaren. Pripisat će joj stigmu plagijatora, što ovog puta neće proći kao raniji primjerci, nego podići veliku prašinu. Podrška koju je sve ovo vrijeme dobivala od muža ulazi u nemirne vode.

Sumnje, predbacivanja i pomalo suza. Iako će povjerenje biti stavljeno na kušnju, ipak će prevladati razum, ljubav i pomirenje. Kod zdravlja neka se pripazi lomova, problema kralješnice i zglobova. Također ne smije zanemariti urološke bakterije, te kontrolu vida. Proživjet će i emotivne skokove. Srećom sve bez većih posljedica.

Foto: Maja Zlatevska / CROPIX

Jelena Rozga svoj će životni put promijeniti za gotovo 180 stupnjeva

Jeleni Rozgi jedini će feler bit nesporazum s producentom, gdje bi oštra retorika mogla rezultirati prekidom. Izletnički pokušaj u inozemstvu rezultirat će dobrom suradnjom. Pokazat će interes i za poduzetništvo.

Nova ljubav se rađa s osobom iz snova. Upravo će ih velika podudarnost u pogledu na život i spojiti. Puno će razmišljati o majčinstvu, čak i o promjeni adrese. Osjećat će se kao kap vode na dlanu, kao žena koja može planirati trajnu ljubavnu sreću.

Stopala će biti njezina bolna točka, zapravo noge općenito. Želudac povremeno. Oprez kod diskova zbog udarca i naglih pokreta. Promijenit će i prehrambene navike.

Boris Kovacev/Cropix

Nataši Janjić godina će podsjećati na filmski scenarij

Karijera će joj biti pomalo kaotična i nepouzdana. Ponuda će biti, ali uz otežavajuće okolnosti i odugovlačenja. Velika mogućnost da postane zaštitno lice nekog branda. Pauziranje će joj dobro doći da sredi svoja razmišljanja i proširi poslovna umijeća.

Žena koja zna što hoće, to i dobije. Ljubavno stablo pustit će korijenje u novom domu. Sve po ukusu Nataše. Muškarac koji je ljubi neće je iznevjeriti, a ona će mu uzvratiti sjajem u očima i dobrom spizom.

Pripaziti na kožu. Mogućnost alergijskih reakcija i lakših kožnih oboljenja. Sklonost upalnim procesima, posebno sinusi i grlo. Konjunktivitis će također njezinom zdravlju biti nepoželjan gost.

Foto: Bruno Konjević/CROPIX

Lidiji Bačić sljedeća je godina vrlo karizmatična

Imat će jako puno gaža, a jedna nova pjesma probiti će je u sam vrh estrade. Iskušat će sreću i u menadžerskom svijetu. Vrlo je inovativna, pa će joj razmišljanja o budućnosti krenuti prema dizajnerskom poslu, ali više kao nadopuna njezinom svestranom duhu. Ona je kao ptica koja zna kada i gdje sletjeti.

Ljubavni jadi neće joj ometati san, jer će ljubiti muškarca bez brkova. Poduzetan i atletski građen, uljepšat će joj trenutke života. Na jednom otoku planirat će vječni zavjet uz mjehuriće i palme.

Ginekološki problemi malo će joj pomrsiti sretne dane. Osjećaj umora i glavobolje imat će uzrok u niskom željezu u krvi. Promjene raspoloženja zbog hormonalnog poremećaja.

CROPIX

Zrinka Cvitešić u godini koja dolazi živjet će poput male princeze

Novi mjuzikl, novo kazalište, nova filmska ponuda. Relaciju Hrvatska, Engleska, Amerika prelazit će kao gazela, puna entuzijazma. Osmjehuje joj se i nagrada. Humanitarni rad vezan uz djecu također će ispuniti njezino vrijeme. Očekuje je poznanstvo, koje bi joj u budućnosti moglo otvoriti vrata Broadwaya.

Ljubav posuta ružama nastavlja se, s malim promjenama tonaliteta. Dvoje emotivaca s čvrstim stavovima, vrlo dobro razmjenjuju svoje želje. Oboje teže slobodi u duhu, pa ih takva inspiracija održava da ljube bez pritiska s bilo čije strane.

Respiratorni dio opomenuti će Zrinku da predahne. Naporan tempo ugrozit će njezin imunitet. Vratna kralješnica i glasnice bit će uvjerljivi glasnogovornici odmora.

Neja Markičević/Cropix

Severina

Jelena Rozga

Lidija Bačić

Nataša janjić

Zrinka Cvitešić

Vera Čudina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter