Pretrpan raspored došao na naplatu

Lice Lepe Brene u krastama, skriva se iza šešira i tamnih naočala


Mirjana Filipović
08.06.2017.16:25
Lice Lepe Brene u krastama, skriva se iza šešira i tamnih naočala
Ivo Ravlic / CROPIX

sažeto

Zadnjih mjeseci pjevačica je imala brojne obaveze zbog kojih joj je pao imunitet


Mirjana Filipović
08.06.2017.16:25

Lepa Brena trenutačno sa suprugom Bobom Živojinovićem boravi na Fruškoj gori gdje odmara i puni baterije. Dan ranije pjevačicu i njezinog supruga fotografi su snimili u jednom luksuznom restoranu, a na fotografijama su vidljive kraste na njezinom licu. Kako piše Blic, ranice su nastale kao posljedica herpesa. Naime, pjevačica zadnjih mjeseci ima puno obaveza, a kako se svim silama sve trudi obaviti kako spada, pao joj je imunitet, piše Blic.

Pjevačici i suprugu u restoranu se pridružio i njihov sin Viktor, a kada su ugledali fotografe, nisu bili najsretniji.

Ivo Ravlic / CROPIX

- Brena je s obitelji sjela za najbolji stol. Restoran nije bio pun, a ljudi su se okretali čim je ušla jer ona gdje god dođe privlači pažnju, a prepoznali su je iako se skrivala ispod šešira i tamnih naočala - otkrio je izvor za Blic.

Ipak, rane na licu mnogi su uspjeli primijetiti.

- Ima puno obaveza i trudi se sve uskladiti. Ne želi da joj trpe ni posao ni obitelj. Teško je biti i supruga i majka i pjevačica. Zato joj je pao imunitet, a ima i zdravstvenih problema. Zato joj i treba odmor pa dane provodi s obitelji. Pokušava se ne živcirati, a posljedice herpesa sanira raznim mastima koje su joj preporučili liječnici - dodao je izvor.

A što je da je, Brena zadnjih godina nema sreće kad je zdravlje u pitanju. Prije tri godine u Hrvatskoj je imala manju nezgodu kada je pala i slomila zglob i lakat na lijevoj ruci. Na dočeku 2015. godine opet je imala sličnu nezgodu.

Fotografije pjevačice možete pogledati OVDJE.

Lepa Brena

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter