Tračevi su istiniti

Liam priznao: 'Jednog trena Cheryl i ja planiramo vjenčanje, a drugog smo na rubu prekida'


Ines Madunić
21.03.2018.13:45
Liam priznao: 'Jednog trena Cheryl i ja planiramo vjenčanje, a drugog smo na rubu prekida'
Profimedia

sažeto

Bivši član One Directiona potvrdio je šuškanja o prekidu s pjevačicom Cheryl, ali kaže da su sad u dobroj fazi


Ines Madunić
21.03.2018.13:45

Svi su tabloidi pisali kako je veza Cheryl Tweedy (34) i Liama Paynea (24) gotova te da par već dijeli imovinu i dogovara se oko skrbništva nad sinom Bearom (1). Oni su sve to opovrgnuli kad su se zajedno pojavili na Brit Awards i izgledali zaljubljenije nego ikad.

Ipak, mladi je pjevač sad priznao kako je sve bila istina.

"Tjedan dana prije planirali smo vjenčanje. Odjednom, na rubu smo prekida. Negdje smo u sredini sada. Kao i svaki par imamo svoje probleme. Neću reći da je sve savršeno i predivno, prolaziš kroz neke stvari, ali to je veza. Recite mi koja veza ne prolazi kroz teška razdoblja", rekao je Liam.

Profimedia

Čini se da su sad riješili svoje probleme. Neke od stvari oko kojih su se svađali je pitanje braka. Cheryl je dva puta prošla kroz razvod - prvi put s nogometašem Ashleyjem Coleom, a onda s vlasnikom restorana Bernardom Fernandez-Versinijem, pa joj se ne žuri treći put pred oltar. S druge strane, mladi Liam htio ju je zaprositi, ali kad mu je pjevačica rekla da joj nije do toga, odustao je.

Navodno se onda i ohladio te se fokusirao na svoju karijeru. Sad je problem što on provodi malo vremena doma jer gradi solo karijeru nakon One Directiona.

ljubavni par

prekid

Liam Payne

Cheryl Tweedy

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter