Gotova ljubav?

Liam i Cheryl su pred prekidom, ona više ne može trpjeti to što ga nikad nema doma


Ines Madunić
19.02.2018.08:30
Liam i Cheryl su pred prekidom, ona više ne može trpjeti to što ga nikad nema doma
Profimedia

sažeto

Pjevački par ima sina Beara starog tek godinu dana


Ines Madunić
19.02.2018.08:30

Činilo se kao prava bajka, no ova ipak neće imati sretan kraj. Cheryl Tweedy (34) i Liam Payne (24) su pred prekidom, i to samo godinu dana nakon što su postali roditelji.

 

Date night 😏

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on Jul 6, 2017 at 2:36pm PDT

Izvori kažu kako se oboje trude održati svoju vezu upravo zbog sina Beara, no sve je izglednije da će se rastati. Glavni je razlog to što Liam, bivši član boy benda One Direction, radi na solo karijeri i nikad ga nema kod kuće.

"Cheryl je znala da se Liam želi posvetiti karijeri, ali nije joj lako jer je stalno sama. Rijetko kad se vide. Jako im je teško i očajnički žele spasiti vezu, ali čini se da sve ide u drugom smjeru. Sve je to jako tužno", rekli su izvori. Navodno je Liam već potražio odvjetnike koji će ga savjetovati kako će prekid utjecati na njegovo bogatstvo koje se procjenjuje na 54 milijuna funti, dok je Cheryl "vrijedna" 20 milijuna funti. Liama također zabrinjava skrbništvo nad sinom.

Par je zajedno dvije godine, a prvi put su se upoznali prije osam godina, kad je ona bila sutkinja, a on natjecatelj u "Britanskom talentu".

prekid veze

Liam Payne

One Direction

Cheryl

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter