DUGE NOGE ZA PADANJE

Lepa Brena opet pala na pozornici, ovaj put je bolje prošla▶️


Ružica Matić
10.04.2017.15:45
Lepa Brena opet pala na pozornici, ovaj put je bolje prošla▶️
Ranko Suvar / CROPIX

sažeto

Mnoge je nezgoda podsjetila na onu prije 30 godina kad je Brena na pozornici samu sebe opalila koljenom u glavu


Ružica Matić
10.04.2017.15:45

Na koncertu u Bugarskoj prošlog vikenda Lepa Brena spotaknula se i pala na pozornici dok je izvodila pjesmu 'Pazi kome zavidiš', javlja Blic. Nezgoda nije omela 56-godišnju pjevačicu. Brzo je ustala i nastavila pjevati kao da ništa nije bilo, a video nezgode podijelila je s obožavateljima. 

Brenin pad na pozornici mnoge je podsjetio na njezinu nezgodu prije 30 godina. Pjevačica poznata po dugim nogama, koje je i opjevala u hitu 'Duge noge', toliko se rasplesala da je samo sebe opalila koljenom u glavu i pala na pozornici. 

Na jednom od njezinih nastupa nastradao je čovjek iz publike koji je stajao u prvom redu do pozornice. U žaru plesa Lepa Brena šutnula ga je nogom

Brena se srpskim medijima pohvalila brojnim poklonima koje je dobila u Bugarskoj, zemlji u kojoj je 1990. imala jedan od najvažnijih koncerata u karijeri pred 100.000 ljudi, a na pozornicu se spustila helikopterom. 

Pjevačica je prije tri godine tijekom odmora u Hrvatskoj pala i slomila obje ruke, a 2015. je pala na stepenicama u svom apartmanu na Zlatiboru i slomila lakat. 

Video pogledaj ovdje. 

Lepa Brena

pad

Bugarska

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter