Ljubav ne pita

Legendarni glazbenik već godinama je u braku s 42 godine mlađom ženom - i nisu jedini na domaćoj sceni koji broje veliku dobnu razliku!


Barbara Marinović
15.08.2018.08:00
Legendarni glazbenik već godinama je u braku s 42 godine mlađom ženom - i nisu jedini na domaćoj sceni koji broje veliku dobnu razliku!
CROPIX

sažeto

Između Mire Ungara i njegova Sare razlika je od 42 godine, a slijede ih Bebek i Ružica s 34 godine dobne razlike


Barbara Marinović
15.08.2018.08:00

Godine su samo broj, barem ako pitate neke od parova koji su se našli na našoj ljubavnoj listi. Dok će neki tražiti ljubav s vršnjacima ili ljudima s nevelikom razlikom u godinama, oni drugi neće se obazirati, već će se prepustiti emocijama ne pitajući za brojke. Kad je prava ljubav u pitanju, ništa nije važno. Reći će vam to sigurno, primjerice, Željko Bebek ili Boris Novković.

Boris Novković i Iris Volf

Između seksi manekenke i Borisa stoji razlika od 25 godina. Dok je njoj tek 25 godina, njemu ih je točno 50. On iza sebe ima tri braka, a ona je nijedan. No, nedavno je Iris na svom Instagramu vezu s Borisom opisala sudbinskom i onom za cijeli život! Godine im za vezu nimalo ne smetaju. No dobro, ni Boris nije tipični 50-godišnjak.

CROPIX

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa

Između manekenke i voditelja razlika je od 20 godina. Također iza sebe Joško ima bogato ljubavno i životno iskustvo, dok znatno mlađa Jelena neke stvari tek ima ispred sebe. Ipak, to ih nije spriječilo da uživaju u vezi već godinama. Samouvjereno je Jelena svojedobno izjavila da je s Lokasom to - to!

 

This is my #home 💞#samoljubav #jj

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on Jun 16, 2018 at 8:37am PDT

Željko i Ružica Bebek

Ljubav između obožavateljice i slavnog glazbenika počela je prije puno godina. Već su jako dugo zajedno, a razlika od 34 godine im nikad nije zasmetala. Dobili su tijekom braka i dvoje djece i s njima uživaju u obiteljskom životu. Vitalni glazbenik i danas ima nastupe, obožava jedriti i živi zaista energično pa sigurno i na taj način Ružica manje osjeća razliku u godinama između nje i njenog slavnog supruga.

CROPIX

Miro i Sara Ungar

Apsolutni rekorder svakako je glazbenik Miro Ungar, čija je supruga Sara od njega mlađa čak 42 godine. Kada su se vjenčali njemu je bila 71, a njoj 29 godina. Ona je njegova četvrta supruga, s kojom se oženio na Havajima. Vratila je Ungaru mladost i energiju te se sjajno nadopunjuju.

CROPIX

Željko Kerum i Fani Horvat

Iako su među njima 24 godine razlike, to ih ne spriječava da dijele zajedno obiteljski život. Zaljubili su se dok je Fani još studirala, a zbog nje se Kerum i razveo. U braku su dobili i troje djece, a vjenčali su se prije pet godina u Rimu.

CROPIX

Vlado Kalember i Ana Rucner

Iako nisu više zajedno, velika razlika u godinama bila je i među ovim bivšim bračnim parom. Među njima je 30 godina razlike, a u braku su bili osam godina. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina, koji im je danas najvažniji i zbog kojeg su i dalje u sjajnim odnosima. Vlado je Ani velika podrška bio i dok je gradila svoju karijeru, a tako je ostalo do danas.

Instagram

Željko Kerum

Željko Bebek

Boris Novković

Vlado Kalember

Joško Lokas

Miro Ungar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter