Naziva je psihopatkinjom

Legendarni glazbenik je s njom navodno varao trudnu ženu, a danas su u žestokoj sudskoj borbi koja nema kraja! 'Divna crna žena' ne odustaje ni pod cijenu tužbe za proganjanje!


100posto
03.06.2019.19:30
Legendarni glazbenik je s njom navodno varao trudnu ženu, a danas su u žestokoj sudskoj borbi koja nema kraja! 'Divna crna žena' ne odustaje ni pod cijenu tužbe za proganjanje!
Facebook, Ronald Goršić/Cropix

sažeto

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović ne prestaju sa sudskom bitkom oko očinstva nad sinom Devinom


100posto
03.06.2019.19:30

Drama slavnog glazbenika Miroslava Ilića ne prestaje. Otkako ga je njegova nekadašnja ljubavnica odlučila tužiti za utvrđivanje očinstva, drama se ne smiruje. Naime, Mirjana Antonović tvrdi da je Miroslav otac njezinog sina Devina, a Ilić to demantira. Iznimno je nezgodna situacija budući da je u periodu kada se Devin rodio, Miroslav bio već u braku. U istom je i danas.

Tijekom sudskog spora svašta se izdogađalo, a sada se i Miroslav odlučio na tužbu. Naime, tuži Mirjanu da mu je slala poruke koje je doživio kao proganjanje. Izjavio je to za beogradske medije Mirjanin odvjetnik, dodavši da je Ilić na suđenju bio jako uznemiren. 'Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu od Mirjane primio veliki broj sms poruka. U njima nije bilo nikakvih prijetnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba saslušati i Mirjanu, budući da tužilaštvo ne može ništa odlučiti dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi ima li elemenata za kazneni postupak ili će tužilaštvo odbaciti prijavu. Ona će biti saslušana 15. lipnja. U svakom slučaju, ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva', rekao je za Blic odvjetnik Mirjane Antonović.

foto: CROPIX

Fatalna crna žena smatra da je Ilić tužbom želi pritisnuti da odustane od tužbe

Ilić nije želio ništa govoriti novinarima, no nakon suda je pred njih izašao sa osmijehom na licu. Nekadašnja manekenka i patnja mnogih glazbenika, Mirjana, svim snagama pokušava dokazati da je njezin Devin sin slavnog Miroslava. Fatalna 'crna' žena iz pjesme Kiće Slabinca danas živi u Americi te u Srbiju dolazi po potrebi, kada to zahtjeva sudski proces. Stoga joj nije jasno kako je mogla biti tužena zbog proganjanja. Izjavila je nakon svega da je tužba smiješna i besmislena te da to vidi kao njegove posljednje trzaje i pritiske nakon kojih bi ona trebala odustati od slučaja. Našalila se i rekla da moli svoje prijatelje da je posjećuju ako danas - sutra završi iza rešetaka.

Ilića i Mirjanu upoznala Lepa Brena i sada je njezina svjedokinja cijele ljubavi

Među njezinim prijateljima je i Lepa Brena, koja se zbog cijele situacije posvađala s Ilićem. U korist Mirjane su na sudu svjedočili navodno i Brena i njezin suprug te poslovni im partner Saša Popović. Upravo Lepa Brena navodno je osamdesetih upoznala Miroslava i Mirjanu, sve tijekom turneje po SAD-u. Ilić je s Mirjanom završio u vezi na dvije godine, iako je već bio sa suprugom Gordanom. Navodno je Mirjani obećavao da će suprugu ostaviti i da će se njih dvoje vjenčati, no to se nije dogodilo.

Facebook

'Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u New Yorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji natjerali da se oženi jer je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije sretan jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvijek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao se razvesti', ispričala je Mirjana.

Ilić sve demantira, a Mirjanu je u više navrata okarakterizirao kao psihopatkinju. 'Ona je psihopatkinja. Ne zanima me ta priča, rekao sam sve što sam ima. Ona očito radi na osobnom interesu jer ako kaže da taj dečko ia 30 godina zašto onda ona mora umjesto njega natezati priču? Takve stvari se ne rješavaju preko novina nego za to postoje institucije. Ta psihopatkinja ne želi uništiti mene, nego moju suprugu Gordanu. Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca koji ga je priznao', izjavio je.

Miroslav Ilić

Mirjana Antonović

newsletter

Prijavite se na Newsletter