Skandalozna bivša Miss

Nakon izbora se povukla iz javnosti. Navodno je ostavila mladog pomorca zbog starijeg frajera, a kroz godine se pretvorila u hrvatsku Angelinu Jolie!


100posto
12.06.2019.17:00
Nakon izbora se povukla iz javnosti. Navodno je ostavila mladog pomorca zbog starijeg frajera, a kroz godine se pretvorila u hrvatsku Angelinu Jolie!
Foto: Bruno Konjević/CROPIX/Instagram

sažeto

Mlada Lana Gržetić 2013. je osvojila titulu Miss Hrvatske, nakon čega se povukla iz javnosti i posvetila studiju kiparstva


100posto
12.06.2019.17:00

Maturantica je bila kada je 2013. Lana Gržetić iz Rijeke postala Miss Hrvatske. Tada 18-godišnja djevojka privukla je pozornost žirija svojom ljepotom, bile su joj naklonjene i kladionice. Ipak, veći uspjeh na svjetskom izboru u Indoneziji nije postigla. Čak se oko njezinog sudjelovanja stvorio i manji skandal kad je u intervjuu otkrila da nije baš zadovoljna kako ju je direkcija pripremila za izbor.

Kasnije je priopćenjem demantirala dio svojih riječi, govoreći da je sve izvučeno iz konteksta te da nije imala namjere da njezine riječi ispadnu takvima. 'Nije bilo ugodno pročitati da je među akterima ovog izvrsno odrađenog posla bilo ikakvih nesuglasica. Da je posla zaista bilo mnogo, to svakako stoji, ali i to da su se svi, bilo u Hrvatskoj ili na Baliju maksimalno trudili da bude odrađen najbolje što može i u skladu s visoko postavljenim standardima', rekla je Lana u priopćenju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic) on Jun 11, 2019 at 1:16pm PDT

Hrvatska Angelina bavi se umjetnošću, voli ples i kuhanje

Otad se ta mlada djevojka povukla iz javnosti, a privlačila je pozornost manje-više svojim ljubavnim vezama i izgledom. Danas se ponešto fizički izmijenila te je prava preslika holivudske dive Angeline Jolie u najboljim danima.

Drugačija je od ostalih pobjednica izbora ljepote, prava je umjetnička duša te je na završnoj godini studija kiparstva na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci. Osim toga, studira i psihologiju na Filozofskom fakultetu pa je očito da ova djevojka ima niz ambicija.

Još tijekom djetinjstva bavila se i baletom, a tijelo u pokretu Lanu inspirira više od svega. Plesom se bavi i danas.

Medijima je za oko, osim njezinih umjetničkih aktivnosti i manekenskih aspiracija, zapeo i ljubavni život ove djevojke. Kada je krajem 2017. godine objavila fotografiju u društvu zrelijeg muškarca, pratitelje je na društvenim mrežama obavijestila da se radi o njezinoj velikoj ljubavi. Zabavljali su se zajedno na zabavi, a zbog njega je navodno ostavila i dečka s kojim je dotad bila, pomorca iz Rijeke. Je li se radilo tek o šali ili diverziji neobične studentice, zna samo ona. U svakom slučaju, zadnje vrijeme ne hvali se frajerima, već svojim umjetničkim uracima i vještinama u kuhinji. Bivša Miss stručno mota burek, a časti i ekipu s faksa.

 
 
 
View this post on Instagram

#mondaymood

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic) on Jun 10, 2019 at 11:33am PDT

Miss Hrvatske

lana gržetić

newsletter

Prijavite se na Newsletter