Na turneji

Kultur Shock sprema novu šok terapiju u Vintageu povodom novog albuma


100posto
08.03.2019.10:10
Kultur Shock sprema novu šok terapiju u Vintageu povodom novog albuma
Promo

sažeto

Omiljeni Gino Banana i njegova ekipa vrhunskih glazbenika dolaze u Zagreb 7. travnja


100posto
08.03.2019.10:10

Kultur Shock vraća se u Zagreb i to u Vintage Industrial Bar. Tamo će u nedjelju, 7. travnja promovirati svoje jedanaesto izdanje "D.R.E.A.M." Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, na dan će koštati 100 kuna ako ih ostane. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a informacija o početku prodaje bit će dostupna uskoro.

Kultur Shock osnovan je prije 23 godine u Seattleu pod vodstvom Sarajlije Srđana Gine Jevđevića koji je oko sebe glazbenike iz ex-Yu, ali i cijelog svijeta pomalo tako da je ovaj bend uvijek bio obilježen notom multikulturalnosti. Brzo su stekli underground slavu širom Amerike što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s izdavačkom kućom Billy Goulda, basiste Faith No Morea.

Promo

Često ih se uspoređuje s Gogol Bordellom ili S.O.A.D.-om, ali njihova je glazba još bogatija za jedan balkanski "tač" koji svakako jako dobro rezonira s ovdašnjom publikom pa je vrhunska i nabrijana atmosfera popraćena s hektolitrima znoja. Ovaj koncert dio je velike europske turneje tijekom koje će bend osim Hrvatske zasvirati još u Njemačkoj, Grčkoj, Srbiji, Slovačkoj, Češkoj, Italiji, Makedoniji, Sloveniji, Bugarskoj.

Neke od značajnijih suradnji članova Kultur Shocka na ovaj ili onaj način bile su s imenima kao što su Esma Redžepova, Serj Tankian, Gogol Bordello, Balkan Beat Box, Beirut, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka...

Članovi benda su: Gino Yevdjevich - vokal, perkusije, Val Kiossovski – gitara, vokal, Chris Stromquist – bubnjevi i perkusije, Guy M. Davis – bas, vokal, Amy Denio - saksofon/klarinet, vokal, Matty Noble – violina.

koncert

glazba

Kultur Shock

Gino Jevđević

newsletter

Prijavite se na Newsletter