Uskoro i novi singl

Kultna Jabuka još slavi svojih pola stoljeća, u petak im nastupaju Kojoti


100posto
19.03.2018.15:05
Kultna Jabuka još slavi svojih pola stoljeća, u petak im nastupaju Kojoti
Goran Mehkek/Cropix

sažeto

U petak će Kojoti nastupati u GK Jabuka, a tad će vjerojatno prvi put predstaviti svoj teći singl "Ljubav u kvaru"


100posto
19.03.2018.15:05

Grupa Kojoti nastupit će u petak 23. ožujka u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba. Početak koncerta zakazan je za 21 sat. Broj ulaznica je ograničen.

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma ''Kojoti'', ''Halucinacija'' i ''Sex Disco Kung Fu'' iznenadno završila krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskog doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su razvalili što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske i regije.

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je potpuno bila spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima 'Mi ne pripadamo tu' i 'Nova riječ' koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznog, trostrukog CD box seta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo' (Dancing Bear Music). A cijela je ta povratnička priča zaokružena koncertom u Velikom pogonu Tvornice kulture 9. prosinca 2017. godine.

Bend je trenutno finalnoj fazi priprema za objavu prvog LP-a best of kompilacije koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena ''13''.

Treći singl 'Ljubav u kvaru' je također skoro spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novog albuma kojeg bi mogli dočekati s krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina; stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock'n'roll.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr.

koncert

GK Jabuka

Kojoti

newsletter

Prijavite se na Newsletter