'Novi' i 'stari' reperi vole se javno

Kukusi imaju novu stvar s legendarnim Targetom, ne možemo je izbaciti iz uha


Vid Barić
13.11.2017.10:30
Kukusi imaju novu stvar s legendarnim Targetom, ne možemo je izbaciti iz uha
Kukus Klan

sažeto

Buđenje starih reperskih snaga i nazaustavljiva produkcija nove 'trap' ekipe dokaz je da je hrvatska rap scena ujedinjena i jača no ikada. Poslušajte novu stvar Kukusa s legendarnim Targetom


Vid Barić
13.11.2017.10:30

Otkako je na hrvatskoj rap sceni došlo do svojevrsne smjene generacije vlada priča kako se 'stari', 'pravi' reperi i 'nove' snage baš i ne podnose. Priča je, kao i mnoge, zapravo krenula ni iz čega, i oni koji su upućeni u situaciju na hrvatskoj rap sceni znaju kako su 'mlađi' oduvijek imali poštovanja za staru repersku gardu, a pogotovo za Tram 11, legende koje su i 14 godina nakon posljednjeg javnog nastupa za vikend napunili Dom sportova i napravili sveopći kaos.

Buđenje starih reperskih snaga i nazaustavljiva produkcija nove 'trap' ekipe dokaz je da je hrvatska rap scena ujedinjena i jača no ikada, a da je tome zaista tako potvrđuje i novi singl Kuku$ Klana na kojemu gostuje i sam Target. Riječ na ulici je da su Kukusi htjeli napraviti hommage pjesmi "Među blokovima", izašloj prije više od deset godina na ''ACC Mixtape 2006'', a na kojoj Target baca rime zajedno s Ropezom i Rapom. Reperi za koje vlada priča kako se 'ne podnose' su na kraju sve dogovorili i napravili sjajnu suradnju - producent Kuku$a Iso Miki je brutalno semplirao stvar, Goca i Hilje su standardno potpuno razvalili versove, a na refrenu se našao i sam Target (moramo reći kako nam je žao što nije i on odradio vers na ovoj stvari).

Rezultat su "Šinteri", četvrti singl kojime Kukusi najavljuju svoj dugoočekivani novi album "Anđeli i Bomboni" i više nego uspješna referenca na spomenutu kultnu stvar "Među blokovima".

Zanimljivu suradnju 'novih' i 'starih' repera pogledajte u nastavku:

Zagreb

Kukus Klan

Tram 11

Target

Šinteri

Šnjevka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter