Od petka 28.6. u fizičkoj prodaji

Krešo Benglaka stiže s novim, trećim albumom, čeka nas 15 pjesama! Pogledajte spot za pjesmu 'Umrit ću mlad'!


100posto
27.06.2019.10:00
Krešo Benglaka stiže s novim, trećim albumom, čeka nas 15 pjesama! Pogledajte spot za pjesmu 'Umrit ću mlad'!
Foto: Sonja Dvornik

sažeto

Krešo Bengalka objavljuje treći studijski album. Na njemu će se naći 15 pjesama, a radio ga je pune četiri godine


100posto
27.06.2019.10:00

Treći samostalni studijski album, jednog od najpoznatijeg repera na ovim prostorima, prvaka tvrdog đira – Kreše Bengalke pod nazivom 'Sve najbolje' (Menart) od danas je dostupan na Deezeru, a od petka 28. lipnja možete ga naći u fizičkoj prodaji.

Na albumu će se naći 15 pjesama, među kojima su već objavljene 'Otpor', 'Direktor', 'Kvalitet',  'Stroj' i 'Crni dani' te pjesma 'Umrit ću mlad' čiji spot možete i pogledati.

Foto: Sonja Dvornik

'Prvi spot u mojoj režiji, nemam što drugo reći, osim da ću ubuduće vjerovati samo sebi po pitanju video produkcije. "Umrit ću mlad" je pjesma moje kasne mladosti koja dočarava moj strah od starenja, a spot je taj isti strah pobijedio. Hvala snimateljima Andriji Jurčeviću, Deanu Bubiću i Mati Žaji što su prepoznali moj talent. Mogu slobodno reći da je ovo moj najbolji tekst ikada, a glazbena podloga najsnažnija do sada!', rekao je Krešo Bengalka.

Foto: Sonja Dvornik

Na albumu 'Sve najbolje', Bengalka je radio pune četiri godine, a kako sam kaže: 'Najveći napredak je sam album doživio u proteklih nekoliko mjeseci, gdje sam tek nakon petog singla dobio jasnu viziju onoga što taj album predstavlja. Album predstavlja moju dobru namjeri prema drugima i moj filozofski pogled na život uz obaveznu dozu tvrdog pristupa koji nije manjkao ni na prethodnim izdanjima. Svaka pjesma jasno označava neki određeni period mog života i svaka je prema istinitom događaju. Sve najbolje!'

Službena promocija albuma održat će se u subotu 29. lipnja s početkom u 21 sat u Splitu u The Flag Pubu, a prvih 30 posjetitelja, novi album će dobiti na poklon. Sve informacije pratite na Krešinom službenom Facebook profilu.

Krešo Bengalka

umrit ću mlad

sve najbolje

newsletter

Prijavite se na Newsletter