'UVIJ ZAKOLJI'

Krešo Bengalka ima novi spot u kojemu je standardno opasan i okružen lijepim ženama


Vid Barić
23.12.2017.14:25
Krešo Bengalka ima novi spot u kojemu je standardno opasan i okružen lijepim ženama

sažeto

U spotu je ugostio Vuko Oreba i Žuvija, a dečki sje*** spavaju ispod stola, druže se s groupiejima, troše rolu rizli u jednom satu i puše iljadu cvitova


Vid Barić
23.12.2017.14:25

"Uvij zakolji" je novi opasni singl Kreše Bengalke, direktno iz splitskog zoološkog vrta, a na kojem je ugostio Vuka Oreba iz Kiše Metaka i melodičnog Žuvija. Videospot za novu stvar je upravo predstavljen, a to je ukupno je peti Krešin singl s nadolazećeg, drugog samostalnog albuma i prvog velikog, dugoočekivanog regionalnog hip hop izdanja u 2018. – "Split ZOO", koji će biti objavljen u veljači 2018. godine. U spotu dečki sje*** spavaju ispod stola, druže se s groupiejima, troše rolu rizli u jednom satu i puše iljadu cvitova.

Nakon izuzetno uspješne regionalne turneje Krešo će 2017. završiti novogodišnjim nastupom u Novom Sadu, a prvi važan koncert u siječnju bit će onaj na najvećem zimskom hip hop festivalu, Drito iz Tvornice, koji se u Tvornici Kulture održava 26. i 27. siječnja, a koji će okupiti gotovo sve relevantne repere s domaće scene.

Organizator festivala je yem.

Split

spot

Krešo Bengalka

rap

Split ZOO

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter