Luksuzan život Olympije od Grčke

Kraljevske je krvi iako nema tron, a najviše uživa u raskošnim putovanjima po cijelom svijetu i druženju sa slavnim prijateljima


Ines Madunić
24.07.2018.21:00
Kraljevske je krvi iako nema tron, a najviše uživa u raskošnim putovanjima po cijelom svijetu i druženju sa slavnim prijateljima
Getty Images

sažeto

Mlada nasljednica možda nije službeno članica kraljevske obitelji, ali na takav način živi


Ines Madunić
24.07.2018.21:00

Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske nema tron koji ju čeka. Grčka kraljevska obitelj iz koje potječe vladala je tom zemljom od 1863. do 1924. pa opet od 1935. do 1973., no onda su izgnani. Njezini baka i djed bili su posljednji vladari Grčke, kraljica Anne-Marie od Danske i kralj Konstantin od Grčke.

 

Footballs coming home, but I’m not 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Jul 7, 2018 at 10:55am PDT

Maria-Olympia rođena je u New Yorku i odrasla u Londonu, a ako ponovno dođe do formiranja grčke monarhije, ona bi bila šesta u redu za nasljeđivanje.

No, sudeći prema njezinom raskošnom životu, takve joj komplikacije uopće ne trebaju.

Olympia će u srijedu navršiti 22 godine, a već je poznata kao manekenka i druži se s bogatima i slavnima.

 

Roman holiday 🐆

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Jul 3, 2018 at 2:16pm PDT

Nedavno je bila na odmoru u Rimu s unukom Keitha Richardsa, Ellom, u odličnim je odnosima s britanskom kraljevskom obitelji te joj je princ Charles kum, a jedno se vrijeme šuškalo kako je u vezi s princom Harryjem, što su oboje demantirali.

Među bliskim prijateljicama još je i Talita Natasha von Fürstenberg, unuka poznate dizajnerice i Diane i njemačkog princa Egona. 

 

Off to the Opera

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Jun 8, 2018 at 1:52am PDT

Iako njezina obitelj formalno nema svoju državu kojom vladaju, često ih pozivaju na službene, državne večere pa tako Olympia ponekad obuče gala haljinu i stavi tijaru, ali ipak više voli živjeti kao i svaki drugi pripadnik milenijalske generacije - samo što ima neograničeno puno novca.

 

Craving for a Danish

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on May 29, 2018 at 5:33pm PDT

Olympia je nasljednica golemog bogatstva, a kako ga troši najbolje se vidi na njezinom Instagramu.

Nedavno se našla u središtu "skandala" jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj je pokazala srednji prst. Nakon što su mnogi komentirali kako joj to, kao princezi, ne priliči, fotografiju je izbrisala, ali ne čini se da ju je to previše uzrujalo.

 

✨Didn't make my curfew✨

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Jul 9, 2017 at 12:38pm PDT

Inače, cijelo ljeto posvetila je putovanju po Europi i Americi jer je uspješno položila godinu na njujorškom koledžu za umjetnost i dizajn, a obožava provoditi vrijeme u pradomovini, gdje je na odmoru s cijelom obitelji - majkom Marie-Chantal Miller, ocem princem Pavlosom te mlađom braćom prinčevima Constantine-Alexiosom, Achileas-Andreasom, Osysseas-Kimonom i Aristidis-Stavrosom.

 

Breakfast

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Jun 23, 2018 at 3:37am PDT

kraljevska obitelj

odmor

luksuz

princeza Olympia

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter