Sto ljudi, sto ćudi

Konačnom odlukom Danijela šokirala tisuće obožavatelja! Ni Jadranka Sloković i Čedo Prodanović nisu puno dalje od toga


Barbara Marinović
16.02.2019.17:00
Konačnom odlukom Danijela šokirala tisuće obožavatelja! Ni Jadranka Sloković i Čedo Prodanović nisu puno dalje od toga
Foto: CROPIX

sažeto

Dok neki jedva čekaju okruniti vezu ili brak, drugi od toga pomalo i bježe ili im se jednostavno ne da


Barbara Marinović
16.02.2019.17:00

Izvanbračne zajednice nikad nisu bile popularnije, a brakovi bez formalnosti nikad češći. Nikada se ljubav nije mjerila posjedovanjem papira, a nekima je obavljanje, organiziranje i stvaranje svadbi i svadbenog slavlja samo nepotrebni stres. Drugima je, pak, jako važno napraviti slavlje ljubavi, pokazati svijetu da je pala ta odluka o bračnom pripadanju koje par vezuje i legalno i vjerski. Svakome njegovo veselje, no svakako u društvu više čuđenja izazivaju oni koji se i nakon dugog niza zajedničkih godina nisu odlučili na taj čin.

Neće i gotovo!

Najpoznatiji ljubavni par koji se na svadbu nije odlučio jesu Petar Grašo i Danijela Martinović. Grašine pjesme često mladenci biraju za prvi ples i taj simboličan ulazak u bračnu luku, no sam glazbenik nije se sa svojom partnericom na tako nešto odlučio. Mnogi obožavatelji žele ih vidjeti pred oltarom, no tu viziju Grašo i Danijela ne dijele s njima. Uporna i naporna pitanja o tome kada će to učiniti dobivaju stalno, no nije ih pretjerano briga. Dok Grašo iza sebe nema brakova, Danijela ima jedan - onaj s Markom Perkovićem Thompsonom. Bio je to brak iz rane mladosti, koji nije dugo potrajao. U vezi su preko 20 godina, a odluka da se ne žene za par je definitivna. Danijela je otkrila da je stvar vrlo jednostavna, pomisao na taj čin izaziva kod nje određenu klaustrofobiju, a sve ostalo za nju je lijepo i slobodno. Voljela je, kaže, uvijek biti hrabra i sebi vjerna. U tome je, složit ćemo se, poanta. Dok su oni sretni, svi ostali manje u važni.

Srđan Vrančić/Cropix

Već su 40 godina zajedno, no od svadbe nikad ništa

Još čudnije ljudima izgleda odluka Matije Vuice i njenog partnera Jurice Popovića. Naime, par je u vezi već 40 godina, no na svadbu se jednostavno nikada nisu odlučili. Privatno i poslovno surađuju, funkcioniraju sjajno na svim razinama, međusobno se podržavaju i vole. No, to ne znači da su ljubav odlučili okruniti brakom. Dizajnerica je svojedobno ispričala kako je uz Juricu odmah znala da ima životnog partnera pa čak to nije imala potrebe niti posebno obilježiti.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Cvitešić se dosad nije odlučila na brak

Ni njezina prijateljica i suradnica Zrinka Cvitešić nije se dosad odlučila upuštati u brak. O razlozima ćemo teško išta saznati budući da je glumica odlučila o ljubavi s Nikom Kranjčarem ne pričati. Nogometaš iza sebe ima jedan brak, dok Zrinka nema bračnog staža. U vezi su već pet godina, a očito je da se i podržavaju te uživaju u međusobnim uspjesima i životima. Putuju, imaju intenzivne karijere pa je možda i u rasporedu popularnog para teško odrediti datum možebitne svadbe.

Damjan Tadić/Cropix

Ivana Đeldum i Slaven Bilić zajedno su 10-ak godina i imaju troje djece

Iako su Slaven Bilić i Ivana Đeldum životni partneri već 10-ak godina te su roditelji troje djece, vezu još nisu okrunili brakom. Iza legendarnog reprezentativca i trenera ostao je jedan brak, a u vezi s Ivanom potpuno se skrasio, otkad su se upoznali praktički su nerazdvojni. Život su im dodatno uljepšale njihove tri djevojčice, koje su prioritet. Svakako ih djeca vezuju više od ikakvog papira ili slavlja.

Neja Markicevic / CROPIX

Prodanović i Sloković u vezi od 2002.

Najpoznatiji odvjetnički duo u Hrvatskoj usto je i vezan i ljubavno. Čedo Prodanović i Jadranka Sloković u vezi su od 2002. godine, rade zajedno, a ako nešto 'zgriješite', njih biste prve trebali nazvati. Zbog poslovne vještine često su u javnosti, no zato privatni život i vlastite izbore drže sa strane. Oboje iza sebe imaju po jedan brak te se, unatoč dugogodišnjoj zajednici, nisu odabrali vjenčati. Uživaju radeći zajedno, a vole i umjetnost. Jadranka obožava književnost, evidentno i modu, a Čedo je pasionirani ljubitelj jazza i filma. Oni upoznatiji s prilikama u vezi ovog para kažu da se Jadranka i Čedo odlično nadopunjuju i privatno, ali i poslovno. Rezultat je evidentan.

Foto: CROPIX

Jelena i Boris prije pet godina postali roditelji

Postali su roditelji, u vezi su dugi niz godina, no na brak se nisu odlučili. Jelena Radan i njezin partner Boris Sekulić roditelji su petogodišnje djevojčice, surađuju i poslovno pa se njihova kemija jako dobro vidi i u spotovima poznate pjevačice. Vezu su počeli dok je on bio mlađahni student Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, a ona već poznata pjevačica. U njezin umjetnički svijet i viziju sjajno se uklopio Boris, prilično sličan svojoj partnerici po senzibilitetu. Ljubav nisu okrunili prstenom, no jesu djetetom - koje im je najveća sreća.

Foto: CROPIX

Legendarna ljubav koja nikad nije vezana bračnom zajednicom

Puno se ovih dana priča o Josipi Lisac, koja je proslavila rođendan. Neminovno je uz njezino ime vezati i Karla Metikoša, ljubav njenog života. Proveli su zajedno 20 godina, od 1971. godine pa sve do 1991., kada je Karlo preminuo od srčanog udara. Ipak, ljubav nije prestala. Josipa mu je ostala odana, nije ulazila u nove odnose, osjeća, kaže, da je on na neki način tu, a ljubav koju su imali čuva je i dalje od usamljenosti. Na brak se nikada nisu odlučili. Josipa je svojedobno objasnila da su takvu odluku donijeli jer se u braku gubi identitet. Ne bi mogla podnijeti, rekla je umjetnica, da je netko zove svojom ženom. Odanost koju je, s druge strane, pokazala kada je Karlo otišao, rijetko se viđa. Bila je i ostala to - prava i nesebična ljubav.

Goran Sebelic / CROPIX

Danijela Martinović

Petar Grašo

Zrinka Cvitešić

Josipa Lisac

Matija Vuica

Jelena Radan

jurica popović

ivana đeldum

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter