Domoljubna moda

Kolindina haljina je rasprodana, žene na nju čekaju do tri tjedna: 'Predsjednica je naša najveća influencerica, što ona obuče svi žele imati'


Ines Madunić
23.10.2018.19:30
Kolindina haljina je rasprodana, žene na nju čekaju do tri tjedna: 'Predsjednica je naša najveća influencerica, što ona obuče svi žele imati'
Instagram

sažeto

Kako je Kolinda Grabar Kitarović stvorila trend pojavljivanjem u jednoj haljini pored Melanije i Donalda Trumpa


Ines Madunić
23.10.2018.19:30

Kolindina haljina preplavila je društvene mreže. Tamno plava sa zlatnom trakom, na preklop, jedna je haljina ove jeseni želja svih žena u Hrvatskoj koje prate trendove, glasaju za Kolindu Grabar Kitarović ili barem žele izgledati bolje od Melanije Trump.

Od celebrityja sve do sasvim "običnih" žena, kupuju je svi otkad se Kolinda Grabar Kitarović pojavila u njoj na službenom fotografiranju s Melanijom i Donaldom Trumpom.

 
 
 
View this post on Instagram

Sretni smo i ponosni što je HRVATSKA PREDSJEDNICA @predsjednicarh za ovu prigodu na trenutno najrelevantnijem mjestu na svijetu odabrala našu haljinu i tako stala uz najmoćnijeg političara svijeta @realdonaldtrump i @flotus koja slovi za najbolje odijevenu prvu damu. We are so proud and happy that the President of Croatia @predsjednicarh has chosen for this occasion our very own duchess dress on the most iconic and worldy known house in the world The White House accompanied with most powerful man in the world President of the United States of America @realdonaldtrump and his wife @flotus who is also known as best dressed First Lady. . . #croatia #hrvatska #president #kolindagrabarkitarovic #usa #america #donaldtrump #melaniatrump #flotus #fashion #style #glamorous #elegance #americanstyle #americanfashion #duchess #duchessdress #croatianbrand #fashionbrand #love

A post shared by Duchess (@duchess.womenswear) on Sep 27, 2018 at 10:47am PDT

Haljina brenda Duchess može se nabaviti u više varijanti boja, no većina žena ipak želi Kolindinu - tamno plavu sa zlatnim. Vlasnica brenda Snježana Mehun kaže da ju kupuju sve žene - i one mlađe i starije.

"Haljinu sad svi zovu 'Kolindina haljina' i definitivno nam je najprodavanija trenutno. S obzirom na to da radimo male serije i nismo ovo očekivali niti smo se pripremali, nju se sada treba naručiti i onda čekati dva do tri tjedna da vam stigne", rekla nam je Mehun.

Haljina "Katarina" prodaje se po cijeni od 1374,99 kuna, a zanimljivo je da brend u ponudi stvarno ima haljinu koju su nazvali "Kolinda", maslinasto zelene boje i nešto duža. No, onu koju je Grabar Kitarović obukla jednostavno svi sad nazivaju samo po njoj.

Promo

"Primijetila sam da je žene često nose na svadbama, a puno muževa ih je kupilo za svoje supruge, što mi je jako simpatično", kaže Mehun, koja ističe kako haljinu kupuju svi i pri tome ih ne zanima previše kako će im stajati boja ili kroj jer se, jednostavno, radi o "haljini koju je nosila predsjednica".

"Ona je uvjerljivo najveća hrvatska influencerica. Mislim da je izvrsno što stalno nosi hrvatski dizajn", rekla nam je Mehun.

Haljinu su dosad nosile Tončica Čeljuska, Ecija Ivušić, Miss Hrvatske Ivana Dujmina i, očito, puno žena na svadbama kojima su "Katarinu" kupili muževi koji žele da im supruge izgledaju kao Kolinda.

Promo

Možda nam predsjednica nema tolike ovlasti kolike bi htjela, ali dobro je znati da političari ipak mogu pokrenuti ljude u Hrvatskoj - pa makar i u modnom smislu.

moda

Kolinda Grabar Kitarović

haljina

Snježana Mehun

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter