Otkrila strašnu istinu

Kokain je probala s 11 godina, a s 19 je započela incestuoznu vezu koja je trajala sve dok nije zatrudnjela: 'Kao da sam zavoljela svog zlostavljača, a obitelj me se odrekla'


Ines Madunić
08.11.2019.16:35
Kokain je probala s 11 godina, a s 19 je započela incestuoznu vezu koja je trajala sve dok nije zatrudnjela: 'Kao da sam zavoljela svog zlostavljača, a obitelj me se odrekla'
Profimedia

sažeto

Nitko iz obitelji joj ne vjeruje da je imala seksualnu vezu s ocem, poznatim glazbenikom


Ines Madunić
08.11.2019.16:35

Glumica Mackenzie Philips do danas je najpoznatija po ulozi u kultnom filmu "Američki grafiti", u kojem je glumila kad je imala 12 godina, a kasnije i po seriji "One Day At a Time", dok smo je nedavno gledali u posljednjoj sezoni "Narančasta je nova crna".

Mackenzie se gotovo cijeli život borila s ovisnošću o drogama, koje je probala još kao djevojčica. Izjavila je jednom kako je kokain prvi put probala s 11 godina, a često se drogirala s ocem Johnom Philipsom, inače članom grupe The Mamas & the Papas. Ona je njegova kćer iz prvog braka, a u autobiografiji iz 2009. godine Mackenzie je prvi put javno progovorila o incestuoznom odnosu koji je imala s ocem.

Profimedia

Na gostovanju kod Oprah Winfrey ispričala je kako se noć prije svog prvog vjenčanja s Jeffom Sesslerom napila i nadrogirala s ocem, izgubila je svijest, a kad se probudila seksala se s njim. Tad je imala 19 godina. 

"Kasnije sam ga pitala zašto me silovao, a on je odgovorio: 'Silovao? Zar ne misliš da smo vodili ljubav?'", ispričala je Mackenzie. Nakon toga bila je dobrovoljno s njim u seksualnoj vezi idućih deset godina.

"Bio je to Stockholmov sindrom, kao da počneš voljeti svog zlostavljača", rekla je. Sve je završilo kad je zatrudnjela, a nije znala nosi li dijete svog supruga ili oca.

John Philips platio joj je pobačaj i nikad više nisu o tome pričali te mu više nije dala da je dotakne.

Mackenzie je nekoliko puta bila na liječenju od ovisnosti, posljednji put 2010. godine.

Nakon što je njezina autobiografija "High On Arrival" objavljena, podigla se nevjerojatna prašina jer joj mnogi nisu vjerovali, u prvom redu njezina obitelj. Njezin je otac preminuo 2001. godine i nije se mogao braniti, ali njegove bivše supruge i Mackenziene polusestre izjavile su kako joj ne vjeruju.

Profimedia

Geneviève Waïte, s kojom je Philips bio u braku kad je afera počela, rekla je kako to nisu istine, dok je njezina kćer Bijou izjavila kako joj je Mackenzie to rekla.

"Tad sam imala 13 godina i to je jako utjecalo na moje tinejdžerske godine. Bojala sam se oca. Kasnije sad pokušala pričati sa svima koji su bili u njihovom okruženju u to vrijeme, postavljala sam pitanja i ne vjerujem svojoj sestri. Naš otac bio je svakakav, ali ovakav nije", rekla je Bijou, koja je s Johnom živjela nakon što je on dobio skrbništvo nad njom nakon razvoda.

Međutim, Bijou se s 14 godina odselila u svoj stan u New Yorku, a već s 15 je postala poznata kao partijanerica i prijateljica sestara Hilton. Kokain i heroin također je konzumirala.

Druga supruga Johna Philipsa, Michelle, tvrdi kako to nije istina, kao i njezina kći Chynna, kojoj je Mackenzie također povjerila tajnu, no nije joj povjerovala.

Ipak, Jessica Woods, kćer Dennyja Dohortyja koji je osnovao The Mamas & the Papas, izjavila je kako joj je otac ispričao da "zna strašnu istinu o tome što je John učinio i da je zgrožen time".

Mackenzie je cijela obitelj isključila, ni s kim više nije u kontaktu.

"Obitelj mi još nije oprostila bijes i bol koju sam im nanijela kad sam otkrila istinu o ocu. Krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da će se to dogoditi jer nitko nije htio čuti što se stvarno dogodilo", rekla je Mackenzie.

glumica

incest

Mackenzie Philips

John Philips

incestuozna veza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter