Neće kopirati Kate

Koju tijaru će Meghan izabrati za svoj najvažniji dan?


Ines Madunić
31.03.2018.14:00
Koju tijaru će Meghan izabrati za svoj najvažniji dan?
Reuters

sažeto

Glumica će vjerojatno izabrati onu koju je nosila princeza Diana na vjenčanju za Charlesa


Ines Madunić
31.03.2018.14:00

Meghan Markle (36) za svoje vjenčanje vjerojatno je odabrala haljinu Alexandera McQueena, prateći tako vojvotkinju Kate (35). Britancima je važno da vjenčanicu izradi domaći dizajner, a Meghan će igrati na sigurno s McQueenom. No, osim haljine, veliko je pitanje i koje će dodatke izabrati.

Tako je jedno od najvećih pitanja hoće li nositi tijaru i koju će izabrati.

Reuters

Kate je imala Cartierovu Hallo Scroll tijaru, no Meghan ju zasigurno tu neće kopirati. Razlog je jednostavan – ta će tijara u vrijeme vjenčanja, 19. svibnja, biti izložena u Australiji.

Meghan bi tako mogla izabrati jednu od Dianinih ukrasa. Moguće je da će se odlučiti za onu koju je princeza nosila na svom vjenčanju s Charlesom, Spencer tijara, ili pak Cambridge Lover's Knot tijaru, jednu od Dianinih omiljenih.

Spencer tijara naslijeđe je Dianine obitelji i sve njezine sestre nosile su je na svom vjenčanju. Izrađena je u 30-im godinama 20. stoljeća, a trenutno je u vlasništvu Dianina brata.

Profimedia

Vjeruje se da će Meghan izabrati baš ovu tijaru kako bi na neki način odala počast pokojnoj Diani.

Drugi mogući izbor je Cambridge Lover's Knot, tijara koja je izrađena 1914., a kraljica Elizabeta II Diani ju je dala kao vjenčani poklon. Diana ju je često nosila, a i Kate je više puta viđena s njom.

Profimedia

kraljevska obitelj

vjenčanje

Meghan Markle

princeza Diana

vojvotkinja Kate

tijara

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter