Znamo i tko su im gosti

Kojoti imaju 'Novu riječ' i super spot kojom najavljuju svoj veliki zagrebački koncert


100posto
05.12.2017.12:30
Kojoti imaju 'Novu riječ' i super spot kojom najavljuju svoj veliki zagrebački koncert
Goran Mehkek/Cropix

sažeto

Kultni bend iz devedesetih vraća se u velikom stilu, s novim pjesmama, spotovima i samostalnim koncertom


100posto
05.12.2017.12:30

Kojoti su najavili pravi koncertni spektakl u subotu, 9. prosinca u Tvornici kulture. Uz vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju i dobar zvuk izvodit će svoje najveće hitove 'Hodala je pola metra iznad zemlje', 'Razuzdan i lud' na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme), 'Halucinacija', 'Sto milja', 'Izgubljen u svemiru', 'Moćan san', te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla 'Mi ne pripadamo tu' i 'Nova riječ' za koju su upravo objavili novi spot. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Erotic Biljan and His Heretics, davno potvrđeni junaci domaće garage rock scene, nastupit će kao gosti na prvom samostalnom, zagrebačkom koncertu Kojota.

Erotic Biljan and His Heretics i Kojoti osim dugogodišnjeg prijateljstva i ljubavi prema čistom rock 'n' rollu te čvrstim gitarskim riffovima, dijele i grad Vinkovce odakle dolazi osnivač Heretica, Zvonimir Biljan, te istu izdavačku kuću, Dancing Bear, za koju su oba benda objavila sve svoje albume.

EB&HH prošle su godine za Dancing Bear i Dirty Old label, objavili vrhunski limited edition u tri boje LP 'The Devil Stole My Record'' na kojem se nalazi ukupno 13 pjesama odnosno 13 instrukcija kakav sirovi, pravi, čvrsti i sexy garage zvuk mora biti i zvučati. Od tih trinaest pjesama, 12 ih je original, a jedina obrada je ona garage rock institucije iz Finske, grupe The Flaming Sideburns.

Uz sve to na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog box seta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo'. U to luksuzno, lijepo dizajnirano izdanje, bit će zapakirana sva tri albuma plus neobjavljene snimke, a sve to popraćeno bogatom knjižicom s velikim brojem fotografija, tekstova i osvrta na rad grupe Kojoti. Box set će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosinca biti pušten u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopove.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kuna.

koncert

pjesma

spot

Tvornica kulture

Kojoti

newsletter

Prijavite se na Newsletter