Oborili sve rekorde INMusica

Kings of Leon pred više od 30.000 ljudi


100posto
21.06.2017.07:20
Kings of Leon pred više od 30.000 ljudi
Sandra Simunovic / CROPIX

sažeto

Drugi festivalski dan praćen odličnom atmosferom započeo je nastupima sjajnih domaćih bendova


100posto
21.06.2017.07:20

Najiščekivaniji ovogodišnji headlineri u regiji – veliki Kings of Leon svojim premijernim nastupom u Hrvatskoj već samim izlaskom na pozornicu izazvali su euforiju i oduševljenje rekordnog broja obožavatelja okupljenih na dvanaestom izdanju INmusic festivala!

Drugi sunčani festivalski dan praćen odličnom atmosferom započeo je nastupima sjajnih domaćih bendova Grandiose Delusions, La Volpe, Media Stres i Matt Shaft te slovenskim Nessesari Kakalulu i persons from porlock, dok su Amplified i Velvet Insane zastupali švedske snage drugog dana INmusica #12.

Sandra Simunovic / CROPIX

Odlični The Strange zagrijali su atmosferu na Main Stageu, a sve okupljene pred OTP World Stageom zaintrigirali su fantastični Kel Assouf. Vilim Matula sa svojom predstavom “Postdiplomsko obrazovanje” nasmijao je mnogobrojnu publiku, a zasigurno im je i otkrio pokoju uspješnu metodu manipulacije.

Prvi headlineri sjajne druge večeri INmusica - Alt-J svojim hipnotičnim melodijama i impresivnim light showom ispunili su sva očekivanja mnogobrojne publike koja je glasno ispratila svaku njihovu pjesmu.

Nakon fantastičnog nastupa jedinstvenih Alt-J na glavnoj pozornici festivala, OTP World Stage suvereno je zauzeo i pokorio uvijek žestoki Repetitor. Još jednom su opravdali reputaciju jednih od najuzbudljivijih live bendova regije, a među najuzbudljivijima svakako su energični Them Moose Rush koji su ovom prilikom predstavili i novi materijal.

Sandra Simunovic / CROPIX

Očekivani vrhunac večeri pripremili su spektakularni Kings of Leon. Nikad brojnija publika INmusica dočekala je svoje miljenike te zajedno s njima, u jednom glasu, otpjevala sve hitove obožavanih rock velikana. Gromoglasni pljesak i skandiranje publike zadržalo se dugo nakon što se fantastična četvorka iz Nashvilla povukla s glavne pozornice. Kings of Leon publici su pružili spektakl koji će još dugo pamtiti.

Nakon ove nezaboravne rock poslastice zabava se nastavlja uz odlični Gatuzo na Balkan Goes North Stageu i jedinstvene Public Service Broadcasting na Hidden Stageu, a plesa neće nedostajati do dugo u noć uz odlične DJ-e Karl Sida, Niklasa Svedjelinda, Yem Kolektiv, DJ Checkmana, te DJ Ilka I DJ Velesa.Sandra Simunovic / CROPIX

INmusic sutra nastavlja u žestokom tonu uz Kasabian, Flogging Molly, Slaves, Danko Jones i mnoge druge za eksplozivnu završnicu rekordnog izdanja najvećeg hrvatskog glazbenog festivala!

Zagreb

INmusic

Kings Of Leon

newsletter

Prijavite se na Newsletter