Godišnje zaradi gotovo 50 milijuna dolara

Kim najmlađa na Forbesovoj listi najbogatijih TV ličnosti


Mirjana Filipović
21.07.2017.11:45
Kim najmlađa na Forbesovoj listi najbogatijih TV ličnosti
Profimedia

sažeto

Kim, osim reality showom, dodatno zarađuje make up linijom pod svojim imenom, parfemom, modnim linijama, mobilnim igricama, pojavljivanjima na raznim događanjima


Mirjana Filipović
21.07.2017.11:45

Kim Kardashian (36) našla se na osmom mjestu liste najbogatijih TV ličnosti na Forbesovoj ljestvici za 2017. godinu, a ujedno je i najmlađa među njima s godišnjom zaradom od 45,5 milijuna dolara.

Najbliže njezinim godinama je 42-godišnji Ryan Seacrest koji je u zadnjih godinu dana zaradio 58 milijuna dolara, dok je na vrhu popisa 66-godišnji doktor Phil McGraw sa zaradom od 79 milijuna dolara.

Profimedia

Pored Kim, jedine ženske osobe na popisu Top 10 su voditeljica Ellen DeGeneres (59) koja je svojim poslom zaradila 77 milijuna dolara, te sutkinja Judy Sheindlin (74) kojoj je njezin reality show u sudnici donio 47 milijuna dolara.

Na listi su i dva komičara. Jerry Seinfeld (63) na trećem sa 69 milijuna, te Louis C.K. (49) s 52 milijuna, dok je slavni kuhar Gordon Ramsay (50) zauzeo četvrto mjesto sa 60 milijuna dolara zarade.
Deveto mjesto pripalo je glazbenom mogulu Simonu Cowellu (57), a deseto voditelju Steveu Harveyu.

Instagram

Prema Forbesu, godišnja zarada obuhvaća prihode od dodatnih poslova kao što su produkcija, nastupi izvan televizije, ulaganja i ostalo.

Kim dodatno zarađuje make up linijom pod svojim imenom, parfemom, modnim linijama, mobilnim igricama, pojavljivanjima na raznim događanjima. 

Kim Kardashian

novac

bogatstvo

zarada

Forbes

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter