Stvorio je njeno lice

Kim Kardashian ovom Albancu vjeruje najviše na svijetu, a on je cijeli život živio u strahu, kaže htio se ubiti


Ines Madunić
20.11.2019.10:15
Kim Kardashian ovom Albancu vjeruje najviše na svijetu, a on je cijeli život živio u strahu, kaže htio se ubiti
Instagram

sažeto

Mario Dedivanović s najpoznatijom reality zvijezdom radi gotovo svakodnevno 11 godina


Ines Madunić
20.11.2019.10:15

Bez njega teško da bi Kim Kardashian izgradila toliko poslovno carstvo i postala beauty ikona početka 21. stoljeća. Mario Dedivanović, Njujorčanin porijeklom iz Albanije, njezin je vizažist već 11 godina i slobodno možemo reći da je on svijetu predstavio konturiranje i stvorio najveće trendove u make upu u posljednjih nekoliko godina.

Dedivanović je za svoj rad dobio nagradu za najboljeg umjetnika među influencerima, a u svom govoru otvorio se i prvi put priznao da je homoseksualac.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 15, 2019 at 8:59am PST

"Prije nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana. Ona mi je prala rublje, a ja sam se slomio i počeo plakati. Konačno sam joj rekao da sam proveo cijelo djetinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osjećaje i kreativnost, pokušavajući biti nevidljiv kako nitko ne bi znao kako se osjećam iznutra. Znao sam da sam drugačiji. Bio sam traumatiziran jer sam takav. Živio sam u strahu cijeli život. Sramio sam se. Mama mi je rekla: 'Od danas pa nadalje nikad se više nećeš bojati ni sramiti'", ispričao je kroz suze Dedivanović.

U videu koji se prikazao prije njegovog govora njegova je obitelj pričala o tome kao im je isprva bilo jako čudno jer se Mario zanimao za šminku. Upravo zato vrlo rano je otišao od kuće jer njegovi roditelji, inače iz Albanije, nisu htjeli da se time bavi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Nov 12, 2019 at 10:12am PST

"Dječaci i djevojčice diljem svijeta odrastaju u boli i strahu baš kao i ja, razmišljaju o tome da se ubiju, kao što sam i ja. Samo zato što su drugačiji i boje se biti svoji jer će ih obitelji i društvo osuđivati. Danas prvi put stojim pred svijetom kao ponosni 37-godišnji gay muškarac", rekao je Mario.

Nagradu mu je dodijelila upravo Kim Kardashian, koja je rekla kako joj je on najbolji prijatelj.

"Radimo zajedno 11 godina što znači - 11 godina svađa. Ne biste vjerovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najljepših uspomena i vjerujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga", rekla je Kim.

 
 
 
View this post on Instagram

5 minute ‘So Fire’ tutorial 🔥🔥 on kims site. @kkwbeauty @kimkardashian ♥️ #MakeupByMario

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Jul 21, 2019 at 5:41pm PDT

S Dedivanovićem je osmislila i svoj beauty brend KKW Beauty. Nakon teških početaka, Dedivanović je danas jedan od najcjenjenijih vizažista u industriji, dobrim dijelom zbog suradnje s Kim.

Kim Kardashian

vizažist

Mario Dedivanović

make up artist

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter