NAKON TRAGIČNOG GUBITKA BRATA

Kim Cattrall se okomila na bivšu kolegicu Sarah Jessicu Parker: 'Prestani iskorištavati našu tragediju'


Iris Hazler
10.02.2018.19:20
Kim Cattrall se okomila na bivšu kolegicu Sarah Jessicu Parker: 'Prestani iskorištavati našu tragediju'
Profimedia

sažeto

Kim Cattrall je preko Instagrama prozvala Parker kao 'okrutnu i licemjernu'


Iris Hazler
10.02.2018.19:20

Glumica Kim Cattrall doživjela je prije pet dana obiteljsku tragediju nakon što je njezin brat pronađen mrtav. Chris Cattrall nestao je prošloga tjedna, a samo jedan dan nakon prijave nestanka pronađen je mrtav, u dobi od 55 godina. Cattrall je za pomoć molila i svoje pratitelje na Instagramu, s kojima je podijelila i tužnu vijest o tragičnom završetku, a u sve su se uplele i bivše kolegice sa seta.

Izražavajući sućut u komentarima, javile su se Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) kojoj se Cattrall srdačno zahvalila na komentaru, ali i Sarah Jessica Parker koja je utjelovila Carrie Bradshaw.

 Screenshot Instagram

''Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrena sućut tebi i obitelji te neka je božji blagoslov tvom voljenom bratu'', napisala je Parker i tome Cattrall očigledno prebacila preko ruba.

Napetost i tenzije u njihovoj suradnji i na privatnom planu poznate su već godinama, a ujedno su i razlog zbog kojeg je Cattrall odbila surađivati u trećem filmskom nastavku ''Seks i grada'', a nakon ovog komentara, ''Samantha'' se odlučila posvetiti i jednu objavu svojoj omraženoj kolegici u kojoj se nije nimalo suzdržavala.

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on Feb 10, 2018 at 5:20am PST

''Ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovim tragičnim trenucima'', stoji u fotografiji, dok je u opisu detaljno objasnila što je pod time mislila.

''Moja mama me je danas pitala: 'Kada će te ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?'. Tvoje kontinuirano obraćanje je bolan podsjetnik na to koliko si bila okrutna prije, ali i sada. Dopusti mi da ti nešto objasnim (ako još nisam): Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke'', napisala je Cattrall.

Parker se još nije oglasila vezano uz cijelu situaciju, ali ne sumnjamo kako će se ovo pretvoriti u (pomalo degutantnu) sapunicu.

svađa

Seks i grad

Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall

Sex and the city

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter