'odlučila sam biti zrela'

Khloe otkrila zašto je dopustila Tristanu da bude na rođenju njihove kćeri, iako je par dana prije saznala da ju je varao


Ines Madunić
16.11.2018.16:00
Khloe otkrila zašto je dopustila Tristanu da bude na rođenju njihove kćeri, iako je par dana prije saznala da ju je varao
Instagram

sažeto

Reality zvijezda pričala je o najtežim trenucima koje je prošle prije i za vrijeme poroda


Ines Madunić
16.11.2018.16:00

Samo nekoliko dana prije nego što je rodila svoju prvu kćer, Khloe Kardashian saznala je da ju partner Tristan Thompson vara. Novinari su ga snimili, a vijest je Khloe prenijela sestra Kylie.

Međutim, kad je došlo vrijeme da rodi, Khloe je dopustila Tristanu da bude u rađaonici.

 
 
 
View this post on Instagram

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT

Svoju je odluku objasnila na Twitteru nakon što je emitirana ta epizoda reality showa "Keeping Up With the Kardashians".

"Htjela sam imati lijepo iskustvo poroda za sebe i za sjećanja koja želim podijeliti sa svojom kćeri kad odraste. Želim da ima snimke i fotografije svog tate tamo, kako je drži. Želim da zna da je ona ljubav i moja sreća. Bebe osjećaju energiju", napisala je Khloe. Dodala je kako je odlučila biti "zrela i snažna" za kćer True.

"Odlučila sam staviti svoje osjećaje sa strane za vrijeme poroda i pokušati imati što više pozitivne energije. Mislila sam jedino na rođenje svoje kćeri i nisam htjela dopustiti ikome da pokvari to. Čekala sam na to godinama. Danas znam da sam bila u šoku tada jer nisam mogla vjerovati da bi se meni tako nešto moglo dogoditi, ali svejedno sam ponosna na to kako sam se ponijela prema svemu. True mi je dala mir i snagu koju sam trebala", rekla je Khloe.

 
 
 
View this post on Instagram

Life Adventures with True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Nov 2, 2018 at 11:36am PDT

S Tristanom je još u vezi i prešli su preko svojih problema, iako je Khloe kasnije rekla da joj je drago da je kamere nisu snimale kad je saznala za aferu. Tad je bila s Tristanom u Clevelandu.

"Neću napisti što sam napravila, ali sve što mogu reći je - imao je sreće što sam bila devet mjeseci trudna", kaže Khloe, koja je vezu s košarkašem koji je sedam godina mlađi od nje započela dok je on bio zaručen s Jordan Craig, koja je tad bila trudna s njegovim djetetom.

skandal

porod

Khloe Kardashian

varanje

Tristan Thompson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter