Važna joj je samo kći

Khloe je Tristanu oprostila višestruke prevare i misli da su za sve krive 'groupie djevojke' koje su joj ga htjele 'oteti'


Ines Madunić
13.04.2018.14:50
Khloe je Tristanu oprostila višestruke prevare i misli da su za sve krive 'groupie djevojke' koje su joj ga htjele 'oteti'
Instagram

sažeto

Khloe je rodila prvo dijete dan nakon što je otkriveno da ju je dečko prevario s više žena


Ines Madunić
13.04.2018.14:50

Reality zvijezda Khloe Kardashian (33) u četvrtak ujutro rodila je svoje prvo dijete. Dogodilo se to samo dan nakon što su mediji objavili kako ju je dečko Tristan Thompson (27) više puta prevario.
Košarkaša su snimili kako se ljubi s nepoznatom djevojkom u klubu dok je Khloe čekala trenutak da rodi, a onda su se pojavile i snimke prijašnjih prevara.

Ipak, dok se cijeli svijet zgraža nad njegovim ponašanjem i daje podršku Khloe, koja je dugo pokušavala postati majka, ona je, čini se, sve oprostila.

"Khloe trenutno osjeća samo sreću. Zaljubljena je u svoju kći i ništa drugo nije joj važno. Toliko je sretna da je beba zdrava i da je sve prošlo u redu da čak nije ni ljuta na Tristana", rekao je izvor za američki People.

Košarkaš je navodno bio na porodu u Clevelandu, kao i Khloeina obitelj.

"Khloe je uvjerena da je sve stalo na poljupcima koji nisu značili ništa i za sve krivi groupie djevojke koje su pokušale 'oteti' Tristana", tvrdi izvor.

Doduše, košarkaša su snimili kako ulazi u hotel u New Yorku s djevojkom za koju se pretpostavlja da je Lani Blair, koja radi u striptiz klubu, a izvjesna Stephanie na svoj je Instagram stavila snimku seksa i tagirala Thompsona te kasnije napisala da je i ona trudna, a zatim zaključala svoj Instagram.

dijete

porod

prevara

Khloe Kardashian

Tristan Thompson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter