Posložila prioritete

Kći legende još gradi pjevačku karijeru, ali u njezinom životu ipak su druge stvari preuzele prvo mjesto


Ines Madunić
10.03.2019.08:00
Kći legende još gradi pjevačku karijeru, ali u njezinom životu ipak su druge stvari preuzele prvo mjesto
Zvonimir Barišin/Cropix

sažeto

Ivana Kovač postala je mama prije dvije godine, ali od pjevanja nije odustala


Ines Madunić
10.03.2019.08:00

Od oca Mate Miše naslijedila je talent i ljubav prema glazbi pa se posljednjih nekoliko godina Ivana Kovač i aktivno bavi pjevanjem. Iako je prije dvije godine postala mama Elene, nije mirovala. Već tri mjeseca nakon poroda stala je za mikrofon.

Tad je, kaže, shvatila da od pjevanja nikad neće odustati jer je to njezina najveća strast.

"Pjevanje je za mene, prije svega, gušt, zato ga ni ne mogu nazvati poslom", kaže Ivana.

Kćer je dobila s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem, a obitelj živi u Zagrebu.

"Majčinstvo je najljepši osjećaj. Zaista je divno, ali nije nimalo lako. Bez grižnje savjesti sve ostalo bacam u drugi plan. Svaki će roditelj reći da je njegovo dijete najbolje. Meni je moje dijete najbolje, i to tako treba biti", izjavila je Ivana.

Promo

Snimila je već nekoliko singlova i uspješno prilagođava privatne i poslovne obaveze.

"Na svoja snimanja i intervjue vodim i Elenu. Već je dovoljno velika da joj neke stvari ne smetaju, a ja normalno pazim da joj ne narušim ritam. Čim se rodila rekla sam – kud ja, tu i moja Elena. Generalno, da je jednostavno – nije, ali s dobrom organizacijom sve se može", rekla je. 

Godinu dana nakon što je rodila kćer snimila je pjesmu "Srećo i tugo", koja je bila nominirana za Cesaricu, nagradu za hit godine koju bira publika. 

Nakon burne mladosti, tijekom koje se borila s ovisnošću, u 30-ima se okrenula glazbi ozbiljnije pa je jedno vrijeme bila pjevačica Magazina, a onda se otisnula u solo karijeru. Snimila je i duet s ocem, legendom dalmatinske glazbe, a ponekad mu se pridruži na nastupima.

Mišo je nedavno bio u bolnici zbog plućne infekcije, ali se sad oporavlja kod kuće. Otkad mu se rodila unučica, pokušava što više vremena provesti s njom.

"Kad me tata nazove, pitam se misli li taj čovjek uopće na mene. 'Kako je moja kraljica, kako je moja prijateljica, kako je tvoje dijete, jesi li poljubila kćer?', a ja mu samo na to kažem: 'Tata, postojim i ja.' Nakon njezinog rođenja stvarno je živnuo", rekla je Ivana.

majčinstvo

karijera

pjevanje

Ivana Kovač

Mate Mišo Kovač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter