je li to seksualno uznemiravanje?

Katy Perry pred kamerama poljubila dečka koji nikada nije imao curu, on se izbezumio pa 'isprao' poljubac


Iris Hazler
15.03.2018.19:00
Katy Perry pred kamerama poljubila dečka koji nikada nije imao curu, on se izbezumio pa 'isprao' poljubac
Screenshot YouTube

sažeto

Natjecatelj "American Idola" izjavio je kako mu je bilo iznimno neugodno nakon što ga je Perry poljubila tijekom audicije


Iris Hazler
15.03.2018.19:00

Natjecatelj American Idola iz Oklahome, Benjamin Glaze je u vrijeme snimanja u listopadu prošle godine imao 19 godina i žiriju je otkrio kako još nije doživio svoj prvi poljubac te kako nikada nije imao djevojku.

Screenshot YouTube

Perry je odmah iskoristila priliku i počela ga nagovarati da joj da poljubac u obraz, međutim, pjevačica nije bila zadovoljna ''mlakim poljupcem'' te je zatražila reprizu. U trenu sekunde je okrenula lice i dala mu neočekivanu - pusu u usta.

Tinejdžer je ostao iskonski osupnut i, doslovno, izgubio tlo pod nogama, a za New York Times je izjavio:

''Bilo mi je strašno neugodno i da me Perry zatražila da je poljubim, odbio bih je. Znam da bi mnogi dečki reagirali oduševljeno i jedva dočekali ovakvu priliku, ali ja sam odrastao u konzervativnoj obitelji i odmah sam se osjećao iznimno neugodno. Želio sam da moj prvi poljubac bude poseban''.

Screenshot YouTube

Glazeu je malo trebalo da dođe k sebi, otpio je vodu da ispere poljubac, a zatim izveo pjesmu "Levels" Nicka Jonasa i ipak nije prošao audiciju.

Ostala dva člana žirija, pjevači Lionel Richie i Luke Bryan su ga utješili kako je ipak dobio poljubac s, ni više ni manje, nego Katy Perry, ali Glaze je za Times kazao kako se pusa zapravo ni ne računa jer ''je to bio samo kontakt usana u odnosu na romantičnu situaciju s nekim koga volite. To je pravi prvi poljubac''.

Iako je rekao kako ovaj incident nije shvatio kao seksualno uznemiravanje, Internet je, očekivano, poludio.

Twitter je prepun reakcija na račun pjevačice u kojoj je se proziva za neprimjereno ponašanje, kako mu je stvorila nepotreban pritisak i kako je jednostavno bila vrlo neumjesna, a neki su je prozvali licemjernom s obzirom na čitav ''Me too'' pokret koji osvještava javnost o seksualnim uznemiravanjima žena.

Katy je nastavila dalje po svome, ne obazirući se na Twitove, ali s obzirom na dosta morbidno ponašanje u posljednje vrijeme, moramo priznati kako nas to ne iznenađuje. Neki tvrde kako je ''zli demon'' izašao iz Miley Cyrus i ušao u Katy, a s obzirom na posljednje ispade, ova šala itekako dobro sjeda.

pjevačica

Katy Perry

poljubac

Me too

American Idol

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter