Utapa tugu u alkoholu

Kate po starom dok joj je dečko na odvikavanju


Dolores Drvodelić
18.07.2017.19:20
Kate po starom dok joj je dečko na odvikavanju
Profimedia

sažeto

Britanski model svako toliko vrati se svojim starim navikama


Dolores Drvodelić
18.07.2017.19:20

Kate Moss (43) već gotovo dva desetljeća paparazzi prate u stopu. Tako je bilo i prilikom njezinog posljednjeg izlaska, s prijateljicom R'n'B pjevačicom Mary J Blige (46). Iako su Kate znali fotografirati i u puno lošijim izdanjima prilikom izlazaka iz restorana i klubova, ni ovoga puta Kate nije izašla u potpuno trijeznom stanju. Pjevačica Blige upravo je procesu rastave od muža koji ju je prevario, pa se čini kako su si dame dopustile malo oduška.

Profimedia

Moss je poznata po svom partijanerskom duhu, no kako joj idu godine, tako to sve lošije i podnosi. Njezin turbulentni životni stil u skladu je s ljubavnim dramama, koje su se odvijale pred očim medija. Ovoga puta u centru je poznornosti njezina veza s direktnim nasljednikom Otta von Bismarcka, Nikolajem von Bismarckom. Njegov je šukundjed možda ujedinio Njemačku, no Nikolaj nije krenuo u političke vode, već se okrenuo fotografiji. Radio je s velikim imenima, poput Maria Testina i Annie Leibovitz, a sudjelovao je i na snimanjima članova britanske kraljevske obitelji. Nikolaj je trinaest godina mlađi od Kate, koja je u dobrim prijateljskim odnosima s njegovim ocem Leopoldom.

Profimedia

Veza je započela prije dvije godine, u razdoblju u kojem se Kate rastajala sa suprugom glazbenikom Jamiejem Hinceom. No ne ide sve glatko među parom, koji često prekida, a posljednja u nizu poteškoća je Nikolajevo odvikavanje. Njegovi roditelji Debonairre i Leopold poslali su ga na odvikavanje u SAD, a vrijeme do njegovog povratka Kate krati povremenim izlascima.

Profimedia

alkohol

izlazak

Kate Moss

Nikolai von Bismarck

Mary J. Blige

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter