Sretan uz bivšu suradnicu

Kao 'Jastreb' slamao je srca diljem Jugoslavije, a prije desetak godina završio na naslovnicama zbog privatne drame


Barbara Marinović
13.03.2019.14:00
Kao 'Jastreb' slamao je srca diljem Jugoslavije, a prije desetak godina završio na naslovnicama zbog privatne drame
Foto: Arhiva/CROPIX

sažeto

Žarko Radić i Estera Šimek pogledali su premijeru filma 'Dom' redatelja Darija Pleića


Barbara Marinović
13.03.2019.14:00

Premijeru filma 'Dom' u zagrebačkom kinu Kinoteka gledao je i glumac Žarko Radić. Legendarni 'Jastreb' stigao je u društvu dugogodišnje partnerice Estere Šimek. Kad god se zajedno pojave u javnosti, Estera i Žarko privlače pozornost, a vjerojatno zahvaljujući činjenici da su takva pojavljivanja rijetka.

Riječanka je Žarka osvojila prije desetak godina, a njihova ljubavna priča izazvala je puno dramatičnih medijskih naslova. Naime, 2009. godine objavljene su njihove zajedničke fotografije, Estera je tada vodila njegov kozmetički salon u Rijeci, Žarko nije želio komentirati u kakvom su odnosu. Danas ona radi u jednoj osiguravajućoj kući, a Žarko na svojim glumačkim projektima. Trenutno ga gledamo u ulozi Mije Štiglića u dramskoj seriji 'Na granici' Nove TV.

Foto: Darko Tomas/CROPIX

Kada je priča o ljubavi para završila u medijima, Žarko je odlučio ne govoriti o privatnosti, već isključivo o svojim ulogama. Nezgodno je bilo to što je u to vrijeme Radić navodno još bio u braku sa suprugom Snježanom, koja je tada živjela u Bostonu. Prema pisanju Glorije, u tom periodu su Radić i njegova supruga bili dogovorno razdvojeni, željeli su probati svatko pratiti svoju sudbinu. Ona je ostala tamo raditi kao arhitektica, a on se vratio u rodni Split gdje je dobio angažman u HNK. Poslovni put odvodi ga potom u Rijeku gdje je postao ravnatelje drame riječkog HNK. U Rijeci se odlučio i otvoriti salon ljepote.

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Žarko Radić

Estera Šimek

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter