Geni kameni

Kakva majka, takva kćerka: 'Držimo je u frižideru preko noći!' Mama poznate komičarke obara s nogu, i nije jedina!


Barbara Marinović
11.08.2018.17:00
Kakva majka, takva kćerka: 'Držimo je u frižideru preko noći!' Mama poznate komičarke obara s nogu, i nije jedina!
Screenshot/Instagram

sažeto

Divne su Andrea i Branka Andrassy, i nisu jedine. Iva Radić pokazala je nedavno svoju divnu mamu Ljerku...


Barbara Marinović
11.08.2018.17:00

'Držimo je u frižideru preko noći', odgovorila je Andrea Andrassy na Facebooku kada ju je jedna djevojka upitala sasvim logično pitanje: 'Koja je njezina tajna?' Mislila je na tajnu Branke Andrassy, Andreine mame. Gospođa ima 61 godinu i jede sve, barem je tako Andrea napisala. Vjerojatno jede i neki eliksir za mladost jer žena izgleda fantastično. Jako je ponosna komičarka na svoju majku, a ima zašto i biti. Njezinoj majci nitko ne bi dao godine,  i nije stvar samo u izgledu. Više je puta Andrassy otkrila da je njezina mama jako aktivna, ide na ples, zbor... Razne aktivnosti koje je vesele te je mlada i duhom koliko i tijelom. Dokaz je Andreina mama da su godine samo broj - ali i da djevojka ima jako zahvalne gene. I nije ovaj mama - kći duo jedini.

Izgledom svoje majke može se pohvaliti i Ella Dvornik. Blogerica ne propušta majci dati komplimente, i istaknuti koliko se Danijela Dvornik trudi da bi izgledala tako sjajno. Naime, drastično je smršavjela Dvornik posljednjih godina, a usto se zdravo hrani i vježba. I izgleda odlično. Svojedobno je Danijela javno otkrila formulu svog mršavljenja, i mnogi su joj na tome bili itekako zahvalni jer se ona zaista transformirala. Ella će, danas sutra, od majke moći dobiti savjete. Zasad joj nimalo ne trebaju jer je blogerica vitka i ima sjajnu liniju oduvijek.

Lijep su duo oduvijek Sarah i Suzy Josipović. Suzy je zaista prelijepa žena, kao djevojka bila je jedna od najpoznatijih jugoslavenskih manekeneki. I danas, s 53 godine, gospođa se može pohvaliti svojom ljepotom. No, čini se i kao da joj to nije pretjerano važno. Više voli Suzy istaknuti među svoje uspjehe tri kćeri i uspješan, sretan brak. Ljepotu su od mame sve tri cure naslijedila, a istaknut ćemo Sarah Josipović, budući da je ona najpoznatija javnosti. Nema što - geni su jaki!

Iva Radić jedna je od najpoznatijih hrvatskih manekeneki. Izvrstan osjećaj za modu, prirodna ljepota - ima se čime bivša gospođa Balaban pohvaliti jer izgleda svjetski. A, ima i ona to nekome za zahvaliti. Njezina majka Ljerka i danas izgleda odlično, a pokazala je to nedavno Iva kada je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom majkom. Provele su zajedno neko vrijeme na godišnjem, a tu je priliku Iva iskoristila i da objavi fotku svoje zgodne majke.

 

Mama❤️ #sve

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on Jul 23, 2018 at 1:21am PDT

Ella Dvornik

Andrea Andrassy

Iva Balaban

Sarah Josipović

Suzy Josipović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter