50 nijansi neugode

Kako su snimali seksi scene: Jamie je imao vrećicu za 'strateško mjesto', a Dakota zalijepljene tange


Ines Madunić
13.02.2018.14:15
Kako su snimali seksi scene: Jamie je imao vrećicu za 'strateško mjesto', a Dakota zalijepljene tange
Profimedia

sažeto

Dok publika jedva čeka vruće scene u novom nastavku trilogije '50 nijanse', glumcima one nisu omiljene


Ines Madunić
13.02.2018.14:15

U kina ovih dana stiže treći i posljednji dio serijala "50 nijansi", a glavni glumci Dakota Johnson (28) i Jamie Dornan (35) već su rekli da im ne pada na pamet vraćati se ovoj trilogiji. Nadamo se da će njihove karijere preživjeti prilično loše kritike sva tri filma, no činjenica je da ih publika voli. Prepuni seksi scena i čiste romantike pomiješane sa sadomazohizmom, "50 nijansi" pravi su magnet za gledatelje. No, koliko god se vruće scene činile senzualne na velikom platnu, snimanje nije bilo nimalo zabavno.

S obzirom na to da ima puno scena seksa, Dakota i Jamie morali su biti potpuno goli. Ipak, u filmu nema pravog seksa nego samo simulacije. Zato su oboje imali zaštitu za svoje genitalije.

"Imao sam nekakvu vrećicu za penis kako bih ga zaštitio za vrijeme snimanja tih scena. Dali su mi hrpu tih vrećica i izabrao sam jednu koja mi se činila dobra. Mislio sam da su to potpuno nove stvari, ali kad sam ju uzeo u ruke vidio sam da na njoj piše 'zatvorenik broj 3'. Nisam htio pitati tko ju je nosio prije, ali ne zvuči baš dobro", rekao je kroz smijeh Jamie.

Njegova partnerica Dakota Johnson također je imala zaštitu za svoje intimne dijelove koja nije bila nimalo ugodna.

"Nosila sam tange koje se samo nalijepe na kožu, nemaju ništa sa strane što ih drži. Nisu ljepljive po cijeloj površini, nego samo na krajevima i ne radi se o pravom ljepilu. No, snimanje je trajalo dugo i često su se odljepljivale pa su mi stvarno morali stavljati ljepilo kako bi sve izdržalo. Nije bilo bolno, ali nije ni nimalo glamurozno ni seksi. Samo je jebeno bizarno", rekla je Dakota.

Srećom, ona i Jamie su, kako su oboje rekli, kao brat i sestra pa im nije bilo toliko neugodno.

seks

film

snimanje filma

Jamie Dornan

50 nijansi sive

Dakota Johnson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter