Ljubav kraljevskog para

Kako su roditelji Kate Middleton zapravo prihvatili princa Williama? Majka Carole utjecala i na njihov nekadašnji prekid?


100posto
24.05.2019.08:00
Kako su roditelji Kate Middleton zapravo prihvatili princa Williama? Majka Carole utjecala i na njihov nekadašnji prekid?
Reuters

sažeto

Kate Middleton i princ William sretni su već dugi niz godina u braku, u kojem su dobili i troje djece


100posto
24.05.2019.08:00

Kraljevska obitelj posljednjih je tjedana najčešće u medijima zahvaljujući princu Harryju i Meghan Markle. Par je u centru pozornosti zbog dječaka koji im je nedavno stigao. Bacili su nakratko u sjenu Kate Middleton i princa Williama, koji su inače pravi ljubimci britanske javnosti. Spremni su, više je nego očito, biti kraljevski par. William i Kate u braku su nekoliko godina, a prije toga bili su u studentskoj vezi. Roditelji su troje djece i Middleton je sjajno prihvaćena u kraljevskoj obitelji.

William prekršio tradiciju

Mnogi se pitaju, s druge strane, kako je njezina obitelj prihvatila Williama, a pojavile su se informacije i o tome kako je prinčeva punica utjecala na njihov svojedobni prekid. William je nedavno priznao da se bojao kako će otac njegove Kate reagirati kada ga zatraži njezinu ruku. Stoga je prekršio tradiciju i pitanje je prvo postavio budućoj supruzi. Razloga za brigu nije bilo, Michael Middleton bio je oduševljen novopečenim zetom.

Profimedia

Kada su se u knjizi 'William & Kate: The Journey' pojavile informacije da je Carole Middleton utjecala 2004. na to da njezina kćer prekine s princom, iz Buckinghamske palače su to bili prisiljeni demantirati.

Ono što je istina vezano uz obitelj Middleton jest to da je Kate strahovala kako će radi princa morati ostaviti svoju obitelj po strani. Tada ju je William uvjerio da tome neće biti tako. Dapače, danas su jako bliski s njezinom stranom obitelji i često idu zajedno na putovanja. Navodno ih William čak zove 'mama' i 'tata'.

Getty Images

Kate Middleton

princ William

newsletter

Prijavite se na Newsletter