Happy B-day, USA

Kako su celebovi proslavili američki Dan neovisnosti


Ines Madunić
05.07.2017.11:05
Kako su celebovi proslavili američki Dan neovisnosti
Instagram

sažeto

Alessandra Ambrosio skinula se gola, Cristina Aguilera slavila je s obitelji i golemom zastavom, a Miley Cyrus brine se za kućne ljubimce


Ines Madunić
05.07.2017.11:05

Već smo naviknuli svake godine gledati fotografije Taylor Swift i njezinih prijateljica na najboljem partyju za Dan neovisnosti. No, Tay je ove godine podbacila - uopće nije priredila party! Zato su se druge zvijezde potrudile kako bi upravo one bile primijećene sa svojim čestitkama za četvrti srpnja. Sretan rođendan, Amerika!

 

Happy 4th of July!! ❤️??? @m_rutler

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on Jul 4, 2017 at 8:34am PDT

Pjevačica Cristina Aguilera (36) povukla se sa scene i posvetila obitelji te je za američki Dan neovisnosti na Instagramu objavila fotografije s mužem i djecom obavijenima zastavom. No, Cristina se i skinula u kupaći kostim i napravila seksi photosessionm u bazenu.

 

??

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on Jul 4, 2017 at 12:02pm PDT

Brazilska manekenka s američkom adresom Alessandra Ambrosio (36) skinula se do kraja kako bi Amerikancima čestitala njihov dan. Fotografirao ju je Russell James, poznati fotograf. Na sebi ima samo visoke kožne čizme na petu i drži američku zastavu.

 

Happy 4th of July ! ????? #independenceday #4thofjuly Photography by @russelljames

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on Jul 4, 2017 at 5:25am PDT

Goldie Hawn (71) i Kurt Russell (66) četvrti srpanj proveli su u prirodi na biciklima. Uz svoju fotografiju u sportskom izdanju svima su zaželjeli sretan Dan neovisnosti uz mali podsjetnik na tekst američkog ustava: "život, sloboda i potraga za srećom".

 

Life, liberty, and the pursuit of Happiness!! Happy 4 th to all! With love ❤️

A post shared by Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) on Jul 4, 2017 at 6:44am PDT

Country kraljica Dolly Parton (71) otpjevala je patriotsku pjesmu za svoje obožavatelje na Twitteru i svima poželjela "pravedan i sretan" 4. srpanj.

 

Hope y'all have a safe and happy 4th! ?

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on Jul 4, 2017 at 8:06am PDT

Glumica January Jones (39) počastila nas je seksi fotografijom iz svog vrta u hlačama s motivom američke zastave te bijelim topom koji puno više otkriva nego što pokriva. January je i definirala što je "najameričkije" što može izgledati. Odgovor je dolje. 

 

What's more American than hosing down the yard, beer in hand in your flag pants?? Answer:

A post shared by January Jones (@januaryjones) on Jul 4, 2017 at 4:12pm PDT

Miley Cyrus (24) objavila je nekoliko postova na društvenim mrežama. Između ostalog, posjetila nas je na svoj hit "Party In The USA" iz 2009. godine, ali i upozorila sve da paze na kućne ljubimce tijekom paljenja vatrometa.

Paris Hilton (36) imala je veliki party u Malibuu za Dan neovisnosti. Na društvenim mrežama objavila je seksi fotografiju. Na partyju je bilo puno celebova, a brzo nakon toga s dečkom Chrisom Zylkom (32) otputovala je na Ibizu, gdje se na partyju pojavila u haljini s američkom zastavom.

Profimedia

Kim Kardashian ostala je poduzetnica i na dan kad Amerika slavi svoj rođendan. Svim je američkim fanovima ponudila besplatnu dostavu svojih proizvoda. 

Instagram

SAD

društvene mreže

Amerika

celebrity

proslava

Dan neovisnosti

4th of July

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter