Neočekivano prijateljstvo

Kako se princeza Eugenie sprijateljila s Robbiejem i zašto ga naziva 'bratom kojeg nikad nije imala'


Ines Madunić
13.10.2018.19:00
Kako se princeza Eugenie sprijateljila s Robbiejem i zašto ga naziva 'bratom kojeg nikad nije imala'
Getty Images

sažeto

Pop zvijezda je sa suprugom bio na kraljevskom vjenčanju, a njihova kćer je nosila cvijeće


Ines Madunić
13.10.2018.19:00

Mnogi su se iznenadili kad je objavljeno da će Theodora Williams biti jedna od nositeljica cvijeća na vjenčanju princeze Eugenie u petak. Kći pjevača Robbieja Williamsa i glumice Ayde Field pridružila se princezi Charlotte i princu Georgeu, a sve zato što je pop zvijezda blizaki prijatelj princeze.

Kraljičina unuka i nekad problematični Robbie, koji je priznao svoje borbe a alkoholom i drogama te je nedavno pričao kako vjeruje u vanzemaljce, upoznali su se prije sedam godina.

Oboje su s obiteljima bili na krstarenju Karibima na jahti tajkuna Johna Caudwella. Eugenie je došla s majkom Sarah Ferguson, dok je Robbie bio sa suprugom Aydom. Njih su se dvoje po cijele dane družili i pričali i postali jako bliski prijatelji.

Getty Images

Robbie je Aydi rekao da se osjeća kao da je "stvorio prijateljstvo za cijeli život", a Eugenie da je Robbie "brat kojeg nikad nije imala".

Nakon toga nastavili su se družiti. Kad god bi Robbie bio u Londonu našli bi se barem na večeri, a Robbie je bio i jedan od gostiju na proslavi princezine diplome.

On i Ayda često zovu Eugenie i Beatrice da ih dođu posjetiti u Los Angelesu, a princezi je puno značilo što su oboje bili na vjenčanju.

prijateljstvo

Robbie Williams

Ayda Field

princeza Eugenie

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter