Hana vs. Badboy

Kako je zavela Gospodina Savršenog: Nemoj biti glasna i dominantna, budi ti, ali ne do kraja i pusti neka se bori za tebe


100posto
26.11.2019.18:00
Kako je zavela Gospodina Savršenog: Nemoj biti glasna i dominantna, budi ti, ali ne do kraja i pusti neka se bori za tebe
CROPIX

sažeto

Hana Rodić transformirala je svoj izgled, a podsjećamo na njezine savjete za zavođenje


100posto
26.11.2019.18:00

Svi su već prenijeli kako je "transformacija Hane Rodić završena", odnosno kako je uz nekoliko estetskih zahvata uspjela potpuno izmijeniti svoj fizički izgled. Tako je operirala grudi i povećala usne, a sad je i obojila kosu i posvijetlila ju, a u međuvremenu je napravila i dvije tetovaže.

U svakom slučaju, odlučili smo se prisjetiti njezinih savjeta za zavođenje koje je prvi put objavila prije otprilike šest mjeseci.

Hana je tek nakon završetka showa "Gospodin Savršeni" započela vezu s Goranom, a danas oboje demantiraju da je sve to marketinški trik.

CROPIX

Kako bilo, Hana je objasnila u sedmominutnom videu kako uspješno zavesti muškarca, kako kaže, prema svom primjeru.

Savjeti su prilično konzervativni i zastarjeli pa nismo sigurni da bi Hana trebala krenuti stopama Badboya, dating coacha koji poučava muškarce i žene kako da ostvare uspješnu emotivnu vezu.

Tako Hana kaže da su ključ svega samopouzdanje, ljubav prema sebi i malo koketiranja.

"Nemoj pretjerivati ni s čim, budi malo koketna, zamahni kosom. Imaj smisla za humor, nemoj biti preuštogljena, nemoj biti superficial, muškarci vole kad ih se malo zeza. Moraš se zanimati za ono što on voli jer muškarci vole pričati o sebi i ponekad su veći narcisi nego mi žene", rekla je Hana.

Jedan od savjeta je i da na prvom dejtu birate teme za razgovor i nikako ne govorite odmah da želite djecu ili brak jer će se frajer uplašiti pa treba "paziti što ćeš mu reći".

"Pripazi na boju glasa jer rijetko kad muškarci vole da je žena dominantnija od njih. Budite staložena mlada dama s dozom humora i ubacite tu i tamo nešto flerta", preporučuje Hana.
Iako kaže da se treba srediti i našminkati, ne trebaš biti ni previše opsjednuta svojim izgledom.

"Pokaži nešto što tebe zanima. Budi ti, ali nemoj biti ti. Onako, s dozom. Malo spusti te strasti, go with the flow", izjavila je Hana u videu, iako nismo baš sigurni što je točno htjela time reći.

Zaključila je na kraju i da ne treba odmah odgovarati na muškarčeve poruke nego mu dopustiti da se on bori za vas.

U nedavnom intervjuu za 100posto, Badboy nam je otkrio neke njegove tehnike, a vi procijenite koji vam je pristup draži.

Gospodin Savršeni

zavođenje

Hana Rodić

BadBoy

savjeti za zavođenje

newsletter

Prijavite se na Newsletter